Experiențe împreună.
You are here:

Noi acuzaţii la adresa lui Neymar: "Era beat şi drogat. E dependent de droguri, e un pericol pentru societate, ar trebui internat"

Noi acuzaţii la adresa lui Neymar: "Era beat şi drogat. E dependent de droguri, e un pericol pentru societate, ar trebui internat"

PSG

Comentarii

Najila Trindade, modelul brazilian care l-a acuzat pe Neymar de viol, a făcut publice discuţiile pe care le-a avut cu fostul său avocat după violul din 15 mai

Najila Trindade a scos la iveală noi dovezi în privinţa acuzaţiei de viol pe care a depus-o împotriva lui Neymar. Ea a făcut publice discuţiile pe care le-a avut pe Whatsapp cu avocatul pe care l-a contactat iniţial după incidentul care a avut loc pe 15 mai, într-un hotel din Paris.

"M-a bătut şi m-a violat. Era beat şi drogat. Chiar el mi-a scris în mesaje că este dependent de droguri, că ar trebui să fie internat, pentru este este o ameninţare atât pentru el însuşi, cât şi pentru societate", i-a scris Najila avocatului său.

Femeia i-a mai povestit avocatului că Neymar însuşi a făcut poze imediat după viol. "Nu au existat martori, dar chiar el a făcut poza în care se vede ce mi-a făcut. Probabil să se laude la prieteni. A fost totul foarte rapid", a mai scris Najila. Avocatul a sfătuit-o să se liniştească şi să aibă încredere, pentru că, dacă poza respectivă există, justiţia îi va face dreptate.

viewscnt
Articole similare
Gimanasta Larisa Iordache, dezvaluiri despre sistemul medical din tara. "In Romania, daca nu...