Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi probleme în „Ştefan cel Mare”. Au intrat sau nu suporterii în vestiarul lui Dinamo? Fanii au luat foc după ultimele acuzaţii: „Au inventat”

Noi probleme în „Ştefan cel Mare”. Au intrat sau nu suporterii în vestiarul lui Dinamo? Fanii au luat foc după ultimele acuzaţii: „Au inventat”

Superliga

Comentarii

Fanii lui Dinamo au fost acuzaţi de Ion Marin că şi-au permis să intre în vestiarul „câinilor”, după ultima înfrângere usturătoare din Liga I, fără permisiunea lui Jerry Gane, antrenorul formaţiei.

Dinamo a pierdut cu un scor ruşinos în etapa cu numărul 25 din Liga I, împotriva Viitorului, scor final 0-5.
După meci, fanii-acţionari au fost acuzaţi că au intrat în vestiar şi i-au distrus autoritatea lui Jerry Gane, antrenorul lui Dinamo, în faţa jucătorilor. 
Suporterii, însă au negat aceste zvonuri şi au publicat un comunicat pe reţelele de socializare în care au explicat cum au decurs lucrurile. 
 
În ciuda efortului extraordinar depus de suporterii lui Dinamo, echipa nu îşi regăseşte cadenţa în Liga 1. Eşecul drastic înregistrat aseară cu Viitorul chiar doare! Suporterii au readus clubul pe linia de plutire, când puţini oameni din sport îi mai acordau şanse, ba chiar aruncau deja cu pământ peste el prin presă. Împreună am purtat Dinamo pe braţe, e adevărat, dar nu în sicriu! DDB a achitat datorii către ANAF, a stins litigii care ar fi dus la depunctare, DDB a achitat salarii personalului administrativ şi i-a adus pe jucători cu banii la zi, cum puţine echipe sunt în Liga 1. Aceasta este misiunea asumată de suporteri, salvarea cu orice preţ a lui Dinamo, iar obiectivul pe termen scurt este acela de a aduna banii necesari pentru licenţă. DDB nu a făcut altceva până acum, decât să se asigure că Dinamo poate funcţiona zilnic fără probleme şi că jucătorii împreună cu staff-ul au liniştea necesară pentru a pregăti meciurile. ATÂT ŞI NIMIC MAI MULT! Din păcate însă, în spaţiul public au apărut informaţii menite să ştirbească toate aceste eforturi ale noastre.
 
Nu că nu am fi obişnuiţi cu atacurile, de cele mai multe ori venite chiar dinspre dinamovişti de-ai noştri, am tăcut şi ne-am văzut în continuare de treabă, însă ce e prea mult chiar nu poate fi trecut cu vederea! Dezminţim pe această cale informaţia apărută astăzi în spaţiul public, conform căreia: “suporterii ar fi intrat în vestiar peste Gane”. ŞI O FACEM CU TOATĂ FERMITATEA POSIBILĂ! Este pur şi simplu o invenţie, ca să nu o numim minciună, deşi exact asta este, ale cărei dedesubturi ne scapă. De ce ai vrea să loveşti, mai ales într-un moment atât de delicat, ca acesta, în singura sursă de oxigen a lui Dinamo!? Programul DDB. Care să fie motivaţia pentru care să fii dispus să te năpusteşti în suporterii care luptă din răsputeri să păstreze clubul în viaţă!? Să mai spui şi că “suporterii i-au dat chiar indicaţii de joc lui Jerry”, căruia “i-au distrus autoritatea şi personalitatea”, întrece orice imaginaţie! Detaliile acestea oferite în conturarea invenţiei duc cu gândul la intenţii obscure de-a dreptul! Repetăm, care să fie oare intenţiile!? Şi lăsam eventualul răspuns în aer, să plutească, să fie luat de vânturi, să se ducă pe pustiuri, să dispară! Pentru că dacă asemenea intenţii îşi produc efectele, pentru Dinamo ar însemna moartea! Însă staţi liniştiţi, câinilor, pentru că nu cedăm, indiferent ce! Împreună mergem mai departe!”, se arată în comunicatul publicat de PCH.
 
De asemenea şi Gane a sărit în ajutorul suporterilor fiind deranjat de vorbele spuse de Ion Marin. „Este o aberaţie! De unde până unde apar astfel de zvonuri?! De la domnul Ion Marin aveam pretenţii. Văd că ştie el că au intrat suporterii în vestiar şi văd că este foarte acid. Este o lipsă de respect faţă de mine. Poate să aibă o părere legată de joc, nu mă deranjează, dar dacă vine cu astfel de minciuni, să-i fie ruşine! Suporterii ne-au ajutat tot timpul ca echipa să supravieţuiască, să o aducă pe linia de plutire, dar niciodată nu au intrat în vestiar. Ne incurajează peste tot în ţară”, a declarat Jerry Gane pentru sport.ro.
 

Afla mai multe despre: dinamoddbjerry gane 

viewscnt
Articole similare