Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Notele jucătorilor după Finala UEFA Champions League. BILD, nota maximă pentru doi fotbalişti de la Bayern

Notele jucătorilor după Finala UEFA Champions League. BILD, nota maximă pentru doi fotbalişti de la Bayern

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen a învins, duminică, la Lisabona, echipa Paris Saint-Germain, scor 1-0, şi a câştigat Liga Campionilor pentru a şasea oară în istoria sa. Golul bavarezilor a fost marcat de Kingsley Coman, în minutul 59.

Campioana Germaniei va juca acum Supercupa Europei cu FC Sevilla, după ce a cucerit pentru a şasea oară UEFA Champions League.

Hans Dieter Flick este omul care a adus al 5-lea trofeu UEFA Champions League la Munchen după victoriile din ediţiile 1973–74, 1974–75, 1975–76, 2000–01 şi 2012–13.

După meci, cotidianul german BILD le-a acordat note maxime fotbaliştilor Manuel Neuer şi Kinglsey Coman, marcatorul singurului gol al meciului.

Note foarte bune au primit şi Joshua Kimmich, Thiago Alcantara sau Robert Lewandowski. De la PSG, cea mai bună notă a primit-o Ander Herrera, dar şi Keylor Navas.

Navas a fost cel mai bun jucător al parizienilor şi în opinia presei franceze, el fiind urmat de Paredes. De la Bayern, francezii i-au ales pe Joshua Kimmich, Kinglsey Coman şi Manuel Neuer.

Spaniolii au avut patru reprezentaţi in finala UEFA Champions League: Sergio Rico, Bernat, Thiago, Ander Herrera şi Pablo Sarabia. Cotidianele centrale din Madrid i-au dat nota cea mai mare lui Coman, dar şi lui Thiago Alcantara. De la PSG, Keylor Navas a fost cel mai bun jucător în opinia spaniolilor.

Afla mai multe despre: bayern munchenkinglsey comanmanuel neuer 

viewscnt
Articole similare