Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu ai cum să pui masa de masaj lângă cei care fac treaba mare în vestiar”. Rădoi, dezlănţuit după remiza cu Ocna Mureş: ”Vom desconsidera Cupa”

”Nu ai cum să pui masa de masaj lângă cei care fac treaba mare în vestiar”. Rădoi, dezlănţuit după remiza cu Ocna Mureş: ”Vom desconsidera Cupa”
Comentarii

În a doua etapă a grupelor Cupei României, Universitatea Craiova a dat peste Ocna Mureş, din Liga 3, dar nu a reuşit să se impună. Oltenii au obţinut doar o remiză în deplasare, scor 1-1, Ivan Martic greşind la golul gazdelor.

Marea favorită înaintea partidei cu Ocna Mureş, Universitatea Craiova nu doar că nu a reuşit să învingă echipa din Liga 3, dar nici nu a reuşit să marcheze din acţiune împotriva acesteia.

Andrei Ivan a deschis scorul de la punctul cu var, înainte ca gazdele se egaleze graţie unei greşeli a lui Ivan Martic, care, probabil afectat de ceaţă, a făcut un luft halucinant în careu.

Ocna Mureş reuşise şi să o învingă pe Chindia în precedenta partidă, dar remiza împotriva oltenilor poate fi considerată un rezultat şi mai impresionant.

La flash-interviul de după meci, Mirel Rădoi şi-a făcut praf echipa, i-a felicitat pe adversari şi lansat un atac la adresa celor de la FRF, care au acceptat ca un astfel de stadion să fie folosit în grupele Cupei.

Mirel Rădoi, dezlănţuit după remiza cu Ocna Mureş

Dacă comparăm meciul celor de la Ocna Mureş cu Chindia, putem să ne declarăm fericiţi că am reuşit să câştigăm un punct în seara aceasta, care, în opinia mea, chiar e câştigat.

Cel puţin de pe bancă, nu am văzut reluări, la faza la care au cerut ei penalty, din punctul meu de vedere e penalty clar. Îmi pare rău pentru doamna arbitră, dar ăsta e adevărul, nu am cum să evit realitatea.

Nu e greu deloc (n.r. să te motivezi în astfel de meciuri), dacă vrei să ajungi fotbalist şi te numeşti fotbalist profesionist, trebuie să joci şi pe astfel de terenuri şi să joci cu astfel de echipe, indiferent de oraş.

E clar că nu sunt cele dorite condiţiile. Ce a început prost s-a terminat şi mai prost şi aici m-aş referi... tot se vorbeşte în ultimii ani că anumite echipe desconsideră această competiţie.

Putem să asigurăm că de la anul, dacă vom mai fi la acest club, vom desconsidera această competiţie, nu ai cum să pui masa de masaj lângă cei care fac treaba mare în vestiar.

Nu există aşa ceva. Să nu ai scaune în vestiar... vorbim să producem jucători pentru echipa naţională, pe astfel de terenuri e cel mai mare risc de accidentare.

Condiţiile pentru această competiţie, dacă e să o luăm şi noi, cluburile, în serios, vor trebui să fie altele. Să revin, e clar că noi am, crezut că acest meci va fi câştigat dinainte, fără atitudine, fără determinare.

E inadmisibil, avem jucători care se plâng că nu primesc minute, în această seară au avut aproape o partidă să îşi arate nivelul.

Probabil că ei în continuare cred că eu glumesc când le spun că fiecare partidă pentru mine e o evaluare continuă pentru perioada din iarnă, dar probabil o să vadă atunci că ce vorbesc, vorbesc serios, nu iau pe nimeni la mişto.

Indiferent care era rezultatul în seara asta, condiţiile pe care le-am găsit şi ceea ce s-a întâmplat în această perioadă, şi cu nocturna, şi cu... nu poţi să te prezinţi la un asemenea meci cu condiţiile astea.

Nu de asta înseamnă că nu am câştigat, asta e o discuţie separată, în această partidă cred că am fost penibili cu toţii, iar cel mai rău îmi pare pentru cei care nu au fost în lot şi au fost pe bancă.

Alături de colegii lor din teren, au trebuit să suporte ruşinea asta, suporterii noştri la fel, acum vedem ce facem să nu se repete şi în Giuleşti”, a declarat Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: mirel rădoi 

viewscnt
Articole similare