Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu am avut oferte din România!” Olăroiu despre venirea lui Edward Iordănescu la FCSB: ”Nu a avut timp să îşi pună amprenta”

”Nu am avut oferte din România!” Olăroiu despre venirea lui Edward Iordănescu la FCSB: ”Nu a avut timp să îşi pună amprenta”

Superliga

Comentarii

Unul dintre cei mai bine cotaţi antrenori români, Cosmin Olăroiu a vorbit despre situaţia de la FCSB şi CFR Cluj. Tehnicianul a negat că ar fi primit vreo ofertă din campionatul intern.

Cosmin Olăroiu a vorbit despre lupta pentru titlu din competiţia internă. În opinia antrenorului, CFR are un mare avantaj în acest moment: ”Depinde de ei, au un avantaj. Dacă ştiu să îl păstreze, acum totul depinde numai de ei. Dan Petrescu rămane Dan Petrescu, un antrenor foarte mare. Nu a fost tocmai plăcut ce s-a întâmplat şi nu cred că ne face cinste nouă, mai ales că este un lucru care apare şi în străinătate şi fotbalul romanesc nu are nevoie de astfel de lucruri. Speram ca lucrurile să se regleze şi să înţelegem că şi antrenorii trebuie sa fie respectati. Din păcate nu ne apără nimeni, jucătorii au AFAN, antrenorii nu au şi de asta conductatorii îşi permit să trateze diferit antrenorii” a mărturisit Olăroiu.

Şi sosirea lui Edward Iordănescu la FCSB a fost un subiect atins de Cosmin Olăroiu: ”Nu putem sa discutam despre FCSB dupa venirea lui Edi pentru că nu a avut timpul necesar în care să îşi pună amprenta asupra jocului şi jucătorii să înţeleagă şi să asimileze toate cerintele lui. Jucătorii au nevoie de timp.” a spus tehnicianul care a comentat, pe scurt, şi perioada de tăcere promisă de Gigi Becali după venirea lui Iordănescu Jr: ”Fiecare club are o strategie şi un mod de a-şi desfăşura activitatea. Nu sunt în măsură să judec pe nimeni” a mai spus Olăroiu. fiecare club are o strategie si un mod de a desf activ, nu sunt in masutra sa judec pe nimeni”

Reputatul tehnician a mărturisit că nu a primit nicio ofertă din România în această perioadă: ”Nu am avut oferte de la nicio echipa din Romania. Au fost doar discutii, eu le-am spus un punct de vedere si atata tot.”

Afla mai multe despre: cosmin olăroiu 

viewscnt
Articole similare