Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu au şef în vestiar”. Emoţii pentru un club important din Superligă. ”Asta este marea problemă a lor” | EXCLUSIV

”Nu au şef în vestiar”. Emoţii pentru un club important din Superligă. ”Asta este marea problemă a lor” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

FCSB a reuşit în sfârşit să mai şi câştige în campionat, dar victoria cu FCU Craiova a fost obţinută cu mari emoţii. Concluziile acestui meci au fost trase şi în cadrul emisiunii marca Orange Sport, ”Minutul 91”, unde experţii Basarab Panduru şi Constantin Zotta au vorbit despre situaţia roş-albaştrilor.

FCSB a învins-o, pe teren propriu, pe FCU Craiova 1948, scor 2-1, în etapa a 16-a din Superligă.

Vicecampioana a început tare meciul cu FCU Craiova şi a deschis scorul în minutul 9, prin Florinel Coman, din lovitură liberă.

După numai două minute, Mascarenhas l-a faultat în careu pe Băluţă şi arbitrul Adrian Cojocaru a dictat penalty. A executat şi a transformat Olaru în minutul 12. 

Meciul a luat o altă turnură în minutul 57, când Vali Creţu a primit roşu direct pentru o intrare la Bahassa şi a fost eliminat.

Astfel, gazdele au jucat în inferioritate numerică timp de mai bine de 40 de minute, dar au obţinut toate cele trei puncte.

În minutul 65, Blănuţă a redus din diferenţă, cu o lovitură de cap, dar oltenii nu au avut forţa să egaleze şi bucureştenii s-au impus cu 2-1.

”Nu au avut probleme când au rămas în 10”

Partida de pe Arena Naţională a fost analizată şi în emisiunea ”Minutul 91”, unde Basarab Panduru a precizat că FCSB a ştiut să gestioneze foarte bine finalul de joc, unul pe care l-a dus în inferioritate numerică.

Expertul Orange Sport a punctat faptul că FCU Craiova nu şi-a creat mari ocazii de gol, deşi juca cu un om în plus.

”Nu mi s-a părut că au avut probleme când au rămas în 10. Craiova nu a avut niciun şut pe poartă. Au gestionat mai bine decât în alte dăţi”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

”Au o problemă”

Constantin Zotta l-a completat şi a sesizat o mare problemă pe care o are FCSB în ultima perioadă: foarte mulţi jucători care sunt eliminaţi sau încasează cartonaşe galbene.

”Mie mi se pare că au o problemă. Au foarte mulţi jucători eliminaţi. Asta este marea problemă a lor. Asta spune ceva. Spune că nu se antrenează aceste atacuri, să nu primească acele cartonaşe galbene şi roşii. 

Aceste lucruri se lucrează la antrenamente. Se vede că nu au un şef în vestiar”, a concluzionat expertul Orange Sport.

FCSB este în continuare lider în Superligă, cu 34 de puncte acumulate, fiind urmată de CFR Cluj şi Rapid.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligaminutul 91 

viewscnt
Articole similare