Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu doar fotbaliştii români visează să plece în străinătate. E valabil şi pentru englezi: „Nu voiam să trăiesc cu acest regret”

Nu doar fotbaliştii români visează să plece în străinătate. E valabil şi pentru englezi: „Nu voiam să trăiesc cu acest regret”galerie foto
Comentarii

Kieran Trippier (29 de ani) este unul dintre puţinii fotbalişti englezi care au ales să plece din Premier League şi să joace în alt campionat. Într-un interviu acordat celor de la AS, fundaşul dreapta a dezvăluit cum a ajuns să evolueze pentru Atletico Madrid.

Transferat la Atletico în vara lui 2019 de la Tottenham, Kieran Trippier a dezvăluit că nu a avut parte de un ultim sezon strălucit la Londra, în ciuda faptului că Spurs a ajuns până în finala Ligii campionilor.

„A fost extrem de dificil. M-am luptat cu accidentările până prin luna octombrie, dar am jucat totuşi nişte meciuri extraordinare. Echipa a ajuns până în finala Champions League. Nu ai cum să nu îţi doreşti să joci în astfel de partide, dar acum îmi dau seama că am fost un pic cam egoist.

Trebuia să fac un pas în spate şi să pun pe primul plan jocul colectiv. A fost o învăţătură de minte pentru sezonul acesta, al Atletico”, a declarat Trippier pentru AS.

22 de milioane de euro a costat-o pe Atletico Madrid transferul fundaşului dreapta cu 19 selecţii şi un gol în naţionala Angliei.

„Am jucat cu dureri şi nu astfel nu am avut parte de cel mai bun sezon. Mă bucur însă că am depăşit acele clipe dificile. Dacă voi mai păţi din nou ceva asemănător, voi ştii cum să controlez situaţia”, a completat fundaşul în vârstă de 29 de ani.

Kieran Trippier a suferit o intervenţie chirurgicală din caunza unei pubalgii, dar s-a recuperat extrem de rapid, în doar trei săptămâni. Englezul pare să se fi adaptat de minune pe Wanda Metropolitano. Sub bagheta lui Simeone, Trippier a evoluat în 26 de meciuri şi a oferit patru pase decisive în toate competiţiile pentru Atletico.

„Sunt un locul perfect. Cred că am făcut pasul potrivit, la momentul potrivit, să evoluez pentru Atletico Madrid şi sub comanda lui Diego Simeone. Nu îmi doream să îmi închei cariera în Anglia. Am vrut să joc în străinătate”, a mai adăugat Trippier.

Afla mai multe despre: trippieratletico madridanglia 

viewscnt
Articole similare