Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu fac promisiuni de care nu mă pot ţine!". Şi-a anunţat plecarea? Fotbalistul dorit de Koeman, declaraţie misterioasă

"Nu fac promisiuni de care nu mă pot ţine!". Şi-a anunţat plecarea? Fotbalistul dorit de Koeman, declaraţie misterioasă

FC Barcelona

Comentarii

Memphis Depay (26 de ani) e o ţintă pentru FC Barcelona, unde e dorit de Ronald Koeman, fostul său antrenor de la naţionala Olandei, iar atacantul a vorbit despre viitorul său. Depay a spus că nu va face promisiuni de care nu se poate ţine atunci când a fost întrebat dacă va încheia acest sezon la Olympique Lyon.

Din lipsă de fonduri, FC Barcelona a ratat transferul lui Memphis Depay în vară, în utlima zi de mercato, dar despre clubul catalan se spune că a bătut deja palma cu fotbalistul batav, care aşteaptă să intre în ultimele şase luni la Lyon pentru a semna liber. În ianuarie, Barcelona îl poate lua "la reducere" pe Depay sau poate aştepta să-l vină gratis, în vara lui 2021.

După ultimul meci din Ligue 1, Depay a vorbit despre viitorul său şi a spus că nu va face promisiuni de care nu se poate ţinte, atunci când a fost întrebat dacă va încheia acest sezon la Lyon. OL a învins cu 2-1 pe Saint-Etienne în ultima etapă din campionatul Franţei.

"Sunt întrebat des dacă închei sezonul la Lyon. Nu voi face promisiuni de care nu sunt sigur că mă pot ţine. Cred că Lyon trebuie să profite de prezenţa mea aici, acum şi eu trebuie să profit că mă aflu aici, asta încerc să fac. Puteţi să îi întrebaţi pe apropiaţii mei: îmi place să mă antrenez şi încerc să rămân pozitiv zilnic", a spus Depay conform cotidianului SPORT.



Depay e la Lyon din 2017 şi a strâns 148 de meciuri, 59 de goluri şi 46 de pase decisive. Olandezul e căpitanul echipei franceze, cu care a ajuns până în semifinalele Ligii Campionilor în sezonul trecut.

Afla mai multe despre: memphis depaytransferolympique lyonfc barcelona 

viewscnt
Articole similare