Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu mai e "The Special One". Mourinho nu a fost prima opţiune la Tottenham. Cine i-a refuzat pe londonezi

Nu mai e "The Special One". Mourinho nu a fost prima opţiune la Tottenham. Cine i-a refuzat pe londonezi

Premier League

Comentarii

Jose Mourinho, fost antrenor la Real Madrid, Chelsea sau Manchester United, a fost numit miercuri dimineaţă manager la Tottenham Hotspur, dar presa engleză a aflat că portughezul nu a fost considerat prima opţiune pentru londonezi.

Demiterea lui Mauricio Pochettino era "aranjată" din urmă cu o lună, atunci când oficialii lui Spurs au început să caute un înlocuitorul pentru antrenorul care i-a dus în finala UEFA Champions League în sezonul trecut. 

Brendan Rodgers şi Julian Nagelsmann au fost candidaţii ideali, în viziunea celor de la Tottenham, pentru postul de antrenor, însă niciunul dintre ei nu a putut fi adus la Londra, relatează Sportsmail. Când l-au căutat pe Rodgers, Tottenham s-a izbit de refuzul categoric al celor de la Leicester City, echipă care ocupă locul secund în Premier League, în acest moment. 

Nici tehnicianul de 32 de ani de la RB Leipzig nu a putut fi adus, dat fiind faptul că abia în vară a fost instalat la Leipzig. 

În schimb, Mourinho a fost dispus să o antreneze pe Spurs şi nu era legat de niciun contract. După despărţirea din decembrie 2018 de Manchester United, portughezul a refuzat mai multe oferte, în aşteptarea celei din nordul Londrei. Primele negocieri cu Mourinho au început în luna octombrie, însă Pochettino nu a fost dispus să îşi dea demisia, iar în cele din urmă a ajuns să fie dat afară. 

Afla mai multe despre: jose mourinhotottenham 

viewscnt
Articole similare