Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu trebuie să crezi în zodiac, ca să dea norocul peste tine. A început "Luna Dar" din calendar!

Nu trebuie să crezi în zodiac, ca să dea norocul peste tine. A început "Luna Dar" din calendar!

Pariuri sportive

Comentarii

Ştim bine ce îşi doreşte orice parior: să simtă în fiecare zi emoţia jocului şi bucuria câştigului. Dacă e rost şi de extra-câştig din partea Casei - cu atât mai bine! Aşa că ne-am "conformat" şi am pregătit sute, mii...zeci de mii de premii pentru toţi românii care joacă online şi în aplicaţie.

La Casa Pariurilor a început Luna Dar din calendar, care ţine până pe 2 mai. E simplu! În fiecare zi de acum încolo intri în cont şi descoperi ce surpriză ţi-am pregătit. Nu sunt condiţii de depunere sau de rulaj, dar prezenţa este obligatorie! Pariuri fără risc, rotiri gratuite (sau "free-spins" cum le mai spun românii), multiplicatoare de cote, golden chips, extra fonduri la depuneri, turnee cu premii de zeci de mii de lei...nu trece o zi fără să te bucuri. Premiile sunt pentru pariuri prematch, live, loto, numere şi, desigur, pentru jocuri de cazinou. Aşa că, oricare ar fi jocul tău preferat, în Casa intri şi eşti premiat.

În fiecare zi cât ţine luna aprilie, ai toate cadourile garantate în calendarul de joc, deci 100% câştigi. Înscrie-te în Luna Promoţiilor apăsând butonul "Mă înscriu" şi intră în Zodia Câştigurilor! Că eşti superstiţios sau nu, într-un singur lucru trebuie să crezi: la Casa Pariurilor câştigi mai mult în fiecare zi, doar pentru că ai intrat în galeria Băieţilor de Casă. 

Cine-i născut în aprilie sau nu, hai sus pe casapariurilor.ro şi în aplicaţie, ca să aduni zilnic premii în Luna Promoţiilor! Automat şi garantat, conform unui calendar mare cât Casa. N-ai cont online încă? Eşti şi mai câştigat: ai 1.500 de lei pachet de bun venit în cazinou sau 600 de lei să-i joci pe sport, că tot începe etapa din weekend. Iar în rest, premii cât cuprinde! #CasaFieBine

 

Afla mai multe despre: pariuri 

viewscnt
Articole similare