Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O casă nouă pentru CSM Bucureşti! Unde se află noua clădire a campioanei României

O casă nouă pentru CSM Bucureşti! Unde se află noua clădire a campioanei României

Handbal

Comentarii

Campioana naţională la handbal feminin, CSM Bucureşti are un nou sediu, aflat în vecinătatea celui mai mare stadion de fotbal din ţară.

Arena Naţională are un nou "vecin", clubul CSM Bucureşti şi-a deschis sediul după ce a stat în "chirie" timp de mai mulţi ani de zile, în vecinătatea celui mai mare stadion de fotbal din România.

"Clubul CSM Bucureşti are, începând din septembrie 2023, propria casă! 

După ce ani de-a rândul ne-am desfăşurat activitatea în diverse locaţii din capitală, la unele dintre ele achitând chiar sume semnificative pentru chirie, iată că acum conducerea clubului, sprijinită de Consiliul de Administraţie, a reuşit să amenajeze un sediu modern şi elegant în care întreg personalul administrativ, precum şi toate secţiile sportive al CSM Bucureşti, îşi pot presta activităţile de zi cu zi!

Ne bucurăm să avem identitatea noastră, casa noastră şi nici nu se putea un loc mai indicat decât în vecinătatea Arenei Naţionale - Templului Sportului Românesc!

Demersul pornit în vara acestui an legat de rebrandingul clubului nostru - suntem bucuroşi de noua identitate adoptată fără rezerve de fanii noştri - continuă iată şi cu noua casă a familiei CSM Bucureşti, iar în viitor, tot în apropierea sediului central, vom construi şi prezenta publicului larg şi o cameră a trofeelor pe care echipele şi sportivii noştri le-au cucerit în cei 16 ani de activitate! 

Să fie într-un ceas bun!" a fost mesajul clubului CSM Bucureşti, pe reţelele sociale.

Afla mai multe despre: csm bucurestiarena nationala 

viewscnt
Articole similare