Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AS47 i-a dat replică lui Alex Chipciu, după ce a numit CSA Steaua o "echipă fantomă"

AS47 i-a dat replică lui Alex Chipciu, după ce a numit CSA Steaua o "echipă fantomă"

Superliga

Comentarii

Alex Chipciu, fost jucător al celor de la FCSB şi actual jucător la U Cluj a ironizat CSA Steaua după meciul din Cupa României.

Pe pagina de Facebook "AS47" a apărut o primă reacţie la declaraţiile fostului jucător de la Anderlecht.

"Chipciu pare să fie destul de frustrat, şi asta nu poate fi decât din cauza faptului că a înţeles ce spuneau suporterii stelişti, şi anume că el nu a avut niciodată ocazia să joace pentru Steaua Bucureşti.

Declaraţia lui vine pe fondul acestei frustrări şi a negării lui. Dacă vă întrebaţi despre echipament, atât cel al Stelei, cât şi cel al lui 'U' Cluj sunt furnizate de aceeaşi companie.

Singurul 'fake' la care face referire este, probabil, clubul pentru care a evoluat Chipciu între 2011 şi 2016.

În privinţa declaraţiilor sale, trebuie să recunoaştem că au fost cel puţin amuzante, mai ales atunci când a repetat cu insistenţă 'Copiii făceau poze cu mine şi jucătorii, dacă îi întrebai, erau fanii mei'.

Dacă un jucător care începe o conferinţă de presă cu 'Mânca-ţi-aş gura ta!' a ajuns să fie o asemenea vedetă, nu putem decât să zâmbim. Pe viitor va trebui să primim mai bine astfel de 'vedete'", a fost mesajul celor de la AS47. 

Chipciu, la finalul meciului cu Steaua: ”E o echipă fantomă”

”Dacă asta e Steaua cu echipamentul ăsta fake...Din punctul meu de vedere e o echipă fantomă. Păcat de suporterii astia de Peluza Sud care e o peluza frumoasă, dar nimic mai mult.

M-au înjurat de soră, de nevastă, de copii, că sunt sclavul domnului Becali. Aşa e, sunt. Sunt sclavul lui, iar ei sunt sclavii Armatei.

Din păcate, eu n-am simţit nimic pe teren. Din contră, copiii făceau poze cu mine. Şi jucătorii lor, dacă îi intrebai, erau fanii mei. Nu ca sunt eu fotbalist mare. Nu sunt fotbalist mare, dar s-au bucurat atunci cu noi.

Ghencea nu mai e Ghencea aia veche. Avea o istorie în spate. Acum e un stadion frumos, cu blocuri pe aici...Un stadion foarte frumos. Stema e frumoasă şi ea, dar echipamentele nu ştiu ce sa zic”, a declarat Alexandru Chipciu la finalul jocului.

Afla mai multe despre: csa steauaalex chipciuu cluj 

viewscnt
Articole similare