Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho spune că trăieşte "cel mai slab start de sezon" după dezastrul cu Genoa

Jose Mourinho spune că trăieşte "cel mai slab start de sezon" după dezastrul cu Genoa

Serie A

Comentarii

Jose Mourinho a declarat că trăieşte cel mai slab start de sezon ca antrenor, după ce înfrângerea cu scorul de 4-1 suferită joi de AS Roma în meciul cu Genoa a lăsat-o pe Roma deasupra zonei de retrogradare din Serie A, informează Reuters.

Mourinho a ghidat Roma către două finale europene consecutive, câştigând Conference League în 2022 şi pierzând cu Sevilla în finala Ligii Europa în acest an, dar cu echipa pe locul 16 în Serie A, presiunea este mare.

"Este, de asemenea, cel mai prost start de sezon al meu ca antrenor. Cu toate acestea, nu cred că Roma a mai apărut vreodată în două finale europene consecutive (înainte de sezonul trecut)", a declarat Mourinho.

Roma are o singură victorie în cele şase meciuri de campionat disputate până acum în acest sezon, iar lista tot mai lungă de accidentări nu îl ajută pe Mourinho, în special în apărare.

"Când ne lipsesc anumiţi jucători, nu suntem solizi", a spus el. "Cu toate acestea, să afirmăm că slăbirea solidităţii noastre este rezultatul absenţei acestui sau acelui jucător nu ar fi corect. Lipsa noastră de stabilitate defensivă e din vina echipei în ansamblu - ce se întâmplă când pierdem posesia şi când ne retragem".

Cu Roma revenind în acţiune duminică, contra echipei Frosinone, urmând ca la 5 octombrie să joace în Europa League contra echipei elveţiene Servette, Mourinho a spus că nu are sens să insiste asupra problemelor.

"Aceasta este echipa pe care o avem, la bine şi la rău. Trebuie să mergem înainte - nu este timp să ne lamentăm", a adăugat el.

Pasă de gol pentru Radu Drăguşin în Serie A

Fotbalistul echipei Genoa, Radu Drăguşin, a reuşit un assist la meciul câştigat, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, în faţa formaţiei AS Roma, în etapa a şasea a campionatului Italiei.

Drăguşin, integralist la gazde, a pasat decisv pentru Thorsby, în minutul 74, cu capul. A fost o recentrare în careu, după o minge trimisă pe colţul lung, din corner. I-a pus golul pe tavă lui Thorsby.

Celelalte goluri ale învingătorilor au fost marcate de Gudmundsson ‘5, Retegui ’45 şi Junior Massias ’81. Pentru AS Roma a înscris Cristante ’22.

 

 

Afla mai multe despre: jose mourinhoas romaradu dragusin 

viewscnt
Articole similare