Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mourinho, lăsat ”poker face” de Genoa lui Drăguşin! Românul a contribuit decisiv la dezastrul Romei de pe Marassi

VIDEO | Mourinho, lăsat ”poker face” de Genoa lui Drăguşin! Românul a contribuit decisiv la dezastrul Romei de pe Marassi

Serie A

Comentarii

Genoa este, fără îndoială, surpriza plăcută a începutului de sezon în Serie A. ”Grifonul” a umilit-o pe teren propriu pe AS Roma, scor 4-1, şi a prelungit criza capitolinilor.

Gazdele au deschis scorul în minutul cinci al partidei prin reuşita islandezului Gudmundsson. Bryan Cristante a restabilit egalitatea 17 minute mai târziu, însă nou-promovata Genoa nu s-a speriat de replica giallorossilor. Defensiva romană a cedat fix înainte de pauză, când Mateo Retegui a marcat al treilea gol stagional.

Golul anulat al lui Lukaku din minutul 55 a fost doar un foc de paie pentru Roma. Radu Drăguşin i-a pasat excelent cu capul lui Morten Thorsby, cu un sfert de oră înainte de final, iar norvegianul a dus scorul la 3-1. Asaltul ”Grifonului” a continuat, iar Junior Messias l-a mai învins o dată pe Rui Patricio.

Roma este pe locul 16 în Italia, cu cinci puncte după şase partide, în timp ce Genoa este pe 11, cu două lungimi mai mult. 

VIDEO cu rezumatul meciului Genoa 4-1 Roma

 

Afla mai multe despre: romamourinhodrăguşingenoa 

viewscnt
Articole similare