Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O cunoscută jurnalistă din Argentina a făcut un gest şocant la TV: "Nu mă cenzuraţi, pentru că nu mai suport "

O cunoscută jurnalistă din Argentina a făcut un gest şocant la TV: "Nu mă cenzuraţi, pentru că nu mai suport "galerie foto

Diverse

Comentarii

Jurnalista din Argentina, Viviana Canosa, a recurs la un gest neaşteptat în direct. Femeia consideră dioxidul de clor un medicament pentru COVID-19 şi a bătut dintr-o sticlă substanţa. La câteva zile distanţă, un copil de cinci ani a decedat, după ce a consumat dioxid de clor.

Remediile luate după ureche au împânzit reţelele de socializare, iar Viviana Canosa crede că a descoperit modul în care poate combate noul coronavirus. Astfel, celebra jurnalistă din Argentina a consumat dioxid de clor în direct, dintr-o sticlă: „Nu mă cenzuraţi, pentru că nu mai suport să mă tot supun tuturor măsurilor. Oxigenează sângele, e divin. Nu-l recomand, doar vă arăt ce fac”, a susţinut femeia în emisiune.

La câteva zile distanţă, în Argentina a apărut ştirea conform căreia un copul de cinci ani a murit, după ce a băut dioxid de clor.

GALERIE FOTO cu momentul şi cu Viviana Canosa

În acest moment, Viviana Canosa riscă un proces, după ce un deputat pe numele său Mario Mansilla a depus o plângere. Conform acestuia, femeia a încâlcat Articolul 28 din Codul Penal al Argentinei.

În replică, Viviana Canosa a anunţat că va riposta cu procese împotriva celor care au calomniat-o şi au defăimat-o.

GALERIE FOTO cu momentul şi cu Viviana Canosa

 Galerie foto

Afla mai multe despre: viviana canosa 

viewscnt
Articole similare