Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O handbalistă mare a României ştie de ce Cristina Neagu renunţă la naţională: "Va vrea să facă asta" | EXCLUSIV

O handbalistă mare a României ştie de ce Cristina Neagu renunţă la naţională: "Va vrea să facă asta" | EXCLUSIV

Handbal

Comentarii

Fosta handbalistă Carmen Amariei, marea jucătoare a naţionalei României, a comentat posibila dispariţie a Cristinei Neagu din echipa antrenată de Florentin Pera. Ea consideră că Neagu se va axa pe echipa de club, CSM Bucureşti, pentru a-şi proteja finalul carierei.

România, înfrângere cu Germania şi rateză şansa la sferturi. Ce ar putea urma pentru Cristina Neagu

Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă joi, la Herning, de reprezentativa Germaniei, scor 24-22 (9-12), în prima partidă din grupa principală III a Campionatului Mondial. 

România a ratat orice şansă la sferturi şi, implicit, la calificarea la turneele preolimpice. 

Căpitanul Cristina Neagu a jucat primele minute la Campionatul Mondial, după perioada de recuperare în urma unei accidentări la genunchi. 

Căpitanul Cristina Neagu a intrat în minutul 19, a pus accentul pe pase decisive, a marcat 3 goluri, însă jocul din repriza secundă al României a fost de nerecunoscut, presărat cu greşeli individuale şi 10 minute fără a marca

De altfel, eşecul din la această ediţie şi posibila ratare a Jocurilor Olimpice ar însemna retragerea Cristinei Neagu din naţională, aspect confirmat chiar de cea mai bună jucătoare a României. 

Carmen Amariei a transmis că Neagu încearcă să se protejeze pe final de carieră, iar ca fostă sportivă i-a intuit următoarea mişcare. 

"Am văzut-o fiind pentru echipă, dând tot ce a putut la ora asta. N-a avut antrenamente cu echipa. Tehnico-tactic, indiferent de valoare, ai nevoie de antrenament. Rezultatul e cel care este şi ne gândim acum cum abordăm viitorul handbalului feminin. 

La naţională şi-a anunţat deja retragerea. Dacă se califică naţionala la Jocurile Olimpice, ceea ce e destul de greu acum...

Cred că vrea să facă un pas înapoi ca să evolueze pentru echipa de club pentru încă câţiva ani", a declarat Carmen Amariei, pentru Orange Sport. 

Obiectivul naţionalei antrenate de Florentin Pera a fost o clasare în primele opt locuri, performanţă care i-ar fi permis să participe apoi la turneele preolimpice din luna aprilie 2024.

Afla mai multe despre: cristina neagucristina neagu romaniacristina neagu campionatul mondialromania handbalromania campionatul mondial 

viewscnt
Articole similare