Experiențe împreună.
You are here:

O nouă forţă în România? Revoluţie la clubul pentru care a negociat Reghecampf. Un fost oficial FCSB şi un antrenor important sunt aşteptaţi

O nouă forţă în România? Revoluţie la clubul pentru care a negociat Reghecampf. Un fost oficial FCSB şi un antrenor important sunt aşteptaţi

Fotbal intern

Comentarii

Un nou proiect important se pregăteşte în Liga 2, acolo unde şi-au făcut apariţia mai multe echipe de tradiţie în ultimele sezoane. Presa din Buzău anunţă că două nume importante din fotbalul românesc ar putea ajunge la Gloria, echipa pentru care ar fi intervenit şi Laurenţiu Reghecampf.

Gloria Buzău e pe locul al treilea în grupa B a play-out-ului Ligii 2. Sezonul a fost unul agitat pentru echipă, care a dispărut pentru o zi din fotbalul românesc. În cele din urmă, autorităţile locale au asigurat continuitatea, iar acum clubul ar putea spera la mai mult, din următorul sezon. 

O nouă forţă în Liga 2? Schimbările anunţate la Gloria Buzău, echipa la care s-a implicat şi Reghecampf

În urmă cu câteva săptămâni, au apărut informaţii conform cărora clubul ar urma să fie preluat de o companie străină, mutare care i-ar permite Gloriei Buzău să-şi modifice statutul, să devină echipă de drept privat şi să promoveze în Liga 1 din punct de vedere legal. Laurenţiu Reghecampf s-ar fi implicat şi a asigurat o punte între cei din conducerea echipei şi potenţialii investitori. 

Planurile celor din Buzău nu se opresc aici. Aceştia ar dori să se întărească atât la nivelul conducerii, cât şi la nivelul băncii tehnice. 

Conform publicaţiei locale Buzoienii.ro, la nivel de zvon s-ar pregăti venirile lui Daniel Stanciu, ca şef în club, şi Costel Enache pe postul de antrenor. Ar fi două lovituri importante pentru Gloria, care s-ar putea înscrie pe lista echipelor care atacă promovarea în Liga 1. 

Daniel Stanciu este unul dintre conducătorii experimentaţi din fotbalul românsc, iar de-a lungul timpului a activat la echipe precum: Poli Timişoara, FC Vaslui, FCSB, FCM Târgu Mureş, Dinamo Bucureşti, CFR Cluj şi U Cluj

La nivelul băncii e aşteptat Costel Enache, cel care are experienţă la nivelul Ligii 1 şi a cărui poziţie la U Cluj, actuala sa echipă, e în pericol, după ratarea calificării în play-off-ul Ligii 2. 

Sursa citată anunţă că venirile celor doi nu sunt sigure. Mai multe informaţii vor furniza primarul Constantin Toma şi şeful Consilului Loca Buzău, Emanoil Neagu, care vor organiza o conferinţă marţi. Tot atunci vor fi anunţaţi şi posibilii investitori de la echipă. 

viewscnt
Articole similare
A vrut Tsitsipas sa sugere ceva necurat despre Djokovici? Ce a declarat grecul dupa finala...