Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă plecare de la Dinamo! Unul dintre străinii aduşi de Rednic ”zboară” din Ştefan cel Mare după doar o lună

O nouă plecare de la Dinamo! Unul dintre străinii aduşi de Rednic ”zboară” din Ştefan cel Mare după doar o lună

Dinamo București

Comentarii

După ce a adus o multitudine de jucători la club, Mircea Rednic a început uşor, uşor să dea afară dintre ei.

Dinamo a început actualul sezon cu un lot format majoritar din juniori şi fotbalişti de la echipa secundă, cu câţiva jucători seniori precum Răuţă sau Sorescu printre ei.

După ridicarea interdicţiei la transferuri şi venirea lui Rednic, dinamoviştii şi-au dat liber la achiziţii, cu scopul de a reconstrui lotul şi salva echipa.

Nu mai puţin de 15 fotbalişti au intrat pe porţile din Ştefan cel Mare, mulţi dintre care erau străini ce nu mai jucaseră de luni bune.

Printre ei au venit şi foşti jucători dinamovişti care susţin că voiau să pună umărul la salvarea clubului, însă nici nu beneficiau de alte oferte.

Între timp, Rednic a început să subţieze uşor, uşor lotul, lăsând jucători să plece fie din motive disciplinare, fie din motive fotbalistice.

Cosmin Matei au fost excluşi din lot şi ar urma să îşi rezilieze contractele, Thomas Vestenicky a plecat deja de la club, iar un nou străin ar fi plecat din Ştefan cel Mare.

Unul dintre străinii aduşi de Rednic ”zboară” din Ştefan cel Mare după doar o lună

Şi Plamen Iliev s-ar fi certat cu tehnicianul său, însă portarul bulgar este cea mai bună opţiune a ”câinilor” între buturi şi va fi probabil reprimit la antrenamente.

Conform Fanatik, fundaşul dreapta Petar Gluhakovic ar fi plecat deja de la club şi s-ar afla în Austria, alături de familia sa.

Sursa citată menţionează că şi Marko Nunic este pe ”făraş” la Dinamo, după ce nu a reuşit să marcheze în nicunul dintre cele partu meciuri însumate în tricoul roş-alb.

Gluhakovic era ridicat în slăvi de Rednic la venirea sa, însă după debutul de coşmar împotriva celor de la Voluntari, a mai prins doar un meci şi a fost lăsat să plece.

VIDEO cu gafa lui Gluhakovic la debut

Afla mai multe despre: petar gluhakovic 

viewscnt
Articole similare