Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă problemă pentru Radu Drăguşin la Tottenham! Fundaşul cu peste 250 de meciuri în Premier League este pe cale să revină

O nouă problemă pentru Radu Drăguşin la Tottenham! Fundaşul cu peste 250 de meciuri în Premier League este pe cale să revină

Premier League

Comentarii

Radu Drăguşin, fotbalistul român al celor de la Tottenham Hotspur nu este titular la echipa din nordul Londrei, iar un fundaş cu peste 300 de prezenţe în tricoul lui Tottenham este aproape de o revenire la gruparea din Premier League.

Eric Dier (30 de ani), un fundaş cu peste 300 de prezenţe în tricoul lui Tottenham Hotspur în toate competiţiile, este aproape de o revenire în Premier League.

Eric Dier, aproape de o revenire la Tottenham

Fundaşul englez care a copilărit în Portugalia şi a fost crescut de Sporting Lisabona nu s-a adaptat la cerinţele celor de la Bayern Munchen, astfel, bavarezii nu sunt convinşi că activarea clauzei de cumpărare definitivă ar fi rentabilă, iar Dier este aproape de o revenire în nordul Londrei, anunţă cei de la BILD.

Lipsa de viteză şi abilitatea sa sub aşteptări de a juca mingea sunt principalele motive pentru care şefii de pe Allianz Arena au decis să-l trimită pe Dier înapoi în Anglia, la finalul acestui sezon.

Astfel, Radu Drăguşin ar mai avea un rival pe postul de fundaş central la echipa lui Ange Postecoglou. Cristian Romero, Micky Van de Ven şi Radu Drăguşin sunt principalii fundaşi centrali de la Tottenham, în acest moment.

Gruparea londoneză se află pe locul cinci în clasamentul din Premier League, cu 47 de puncte după 25 de etape, şi la doar două puncte în spatele ultimului loc care duce în UEFA Champions League. De la venirea sa la Tottenham Hotspur, Radu Drăguşin a adunat trei prezenţe. A fost introdus pe finalul meciurilor cu Manchester United, Brentford şi Everton.

În această etapă, Tottenham avea programat un derby londonez împotriva rivalilor de la Chelsea. Meciul dintre cele două grupări a fost amânat, deoarece "albaştrii" lui Mauricio Pochettino vor disputa finala Cupei Ligii, cu Liverpool, în acest weekend.

 

Afla mai multe despre: radu dragusintottenhameric dierbayern munchen 

viewscnt
Articole similare