Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă retragere importantă în fotbalul românesc! Un jucător cu 50 de selecţii în echipa naţională şi-a anunţat ieşirea din scenă: ”Am spus stop”

O nouă retragere importantă în fotbalul românesc! Un jucător cu 50 de selecţii în echipa naţională şi-a anunţat ieşirea din scenă: ”Am spus stop”

Fotbal intern

Comentarii

După ce Bogdan Stancu a anunţat că renunţă la echipa naţională, iată că acum a venit rândul unui alt fost ”tricolor” să-şi anunţe retragerea.

Ajuns la 35 de ani, Răzvan Cociş a decis să renunţe la activitatea de fotbalist! Mijlocaşul a evoluat ultima dată în Statele Unite, la Chicago Fire, iar din 2016 s-a confruntat cu mai multe probleme medicale şi nu a reuşit să-şi mai găsească o echipă.

Ultima dată, Cociş a fost în negocieri cu Universitatea Cluj, dar fotbalistul a decis să refuze oferta şi să se retragă definivit.

Având în vedere că sunt întrebat dacă vreau să mai joc sau pe unde mai joc  (în cercuri de prieteni , de către cunoscuti si diferite persoane ) răspunsul a fost de fiecare dată că nu vreau şi nu aş putea să mai joc după un an şi 6 luni de pauză şi cu o problemă medicală. Am spus stop de mult timp dar nu-mi place mie să fac anunţuri de genul”, a punctat Răzvan Cociş pentru gsp.ro.

U Cluj, Sheriff Tiraspol, Lokomotiv Moscova, Al Nassr, Karpati Lvov, Hoverla Ujgorod şi Chicago Fire sunt echipele din cariera lui Cociş.

Afla mai multe despre: cocisnationalaretragerecariera,  

viewscnt
Articole similare