Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă variantă din Franţa pentru Adrian Ursea. Românul, la mare căutare după experienţa Nice

O nouă variantă din Franţa pentru Adrian Ursea. Românul, la mare căutare după experienţa Nice
Comentarii

Adrian Ursea are şanse bune să antreneze o altă formaţie din Franţa.

După ce săptămâna trecută s-a scris despre interesul clubului Stade Brest pentru serviciile sale, presa franceză îl vede pe Adrian Ursea la o altă grupare cunoscută.

Chiar dacă acum evoluează în Ligue 2, FC Toulouse a fost la un pas de promovare după ce a terminat stagiunea pe locul trei. A ratat la mustaţă accederea în Ligue 1 după playoff, iar tehnicianul Patrice Garande va pleca de la echipă. Potrivit jurnalistului Loic Tanzi de la RMC, Toulouse îl vrea pe Adrian Ursea, fost tehnician la Nice şi antrenor secund în mandatul lui Patrick Vieira.

Potrivit site-ului transfermarkt, Toulouse FC are un lot cotat la 46 de milioane de euro, iar cei mai bine cotaţi jucători sunt fundaşul Bafode Diakite (dorit de Arsenal, cotă de piaţă 7 milioane euro), mijlocaşul Kouadio Kone (dorit de Lille, cotă de piaţă 7 milioane euro) şi atacantul Amine Adli (cotă de piaţă 5 milioane euro). Touoluse este recunoscută pentru academia sa, care produce jucători pe bandă rulantă. 

Adrian Ursea s-a născut la Slobozia şi a jucat fotbal la Petrolul Ploieşti, Victoria şi Rapid, dar şi foarte mult timp în Elveţia şi Franţa, la cluburi precum Locarno, Chenois, Etoile Carouge, Bulle, Vevey, Nyonnais sau Fribourg. A început să antreneze la Vevey, apoi a făcut parte din staff-ul lui Servette Geneva timp de trei ani. A preluat formaţia Meyrin şi ulterior, timp de cinci ani, a antrenat la tineretul lui Neuchatel Xamax. Din 2016 a devenit antrenor la Nice şi pentru o scurtă perioadă a fost antrenorul lui Servette U21. 

Afla mai multe despre: adrian ursea 

viewscnt
Articole similare