Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O parte din banii pentru transferul lui Cicâldău la Galatasaray ajung la Farul lui Gică Hagi | EXCLUSIV

O parte din banii pentru transferul lui Cicâldău la Galatasaray ajung la Farul lui Gică Hagi | EXCLUSIV
Comentarii

Transferul lui Alexandru Cicâldău (24 de ani) de la U Craiova la Galatasaray e la câteva ore de oficializare, oltenii urmând să încaseze 6,5 milioane de euro. O parte din sumă va ajunge şi la Farul, echipa lui Gică Hagi (56 de ani), de unde a fost cumpărat Cicâldău acum trei ani.

O parte din banii pentru transferul lui Cicâldău la Galatasaray ajung la Farul lui Gică Hagi

Sezonul trecut foarte bun făcut de Alex Cicâldău l-a adus în atenţia lui Galatasaray, care va plăti 6,5 milioane de euro, după ce nu s-a înţeles cu Slavia Praga pentru transferul lui Nicolae Stanciu. Cicâldău va lua drumul către Istanbul şi oltenii lui Mihai Rotaru vor încasa o sumă importantă de bani în conturi, dar nu vor rămâne cu toată suma.

O parte din bani vor ajunge şi la Farul, echipa lui Gică Hagi. U Craiova l-a cumpărat pe Cicâldău de la Viitorul, echipă care a fuzionat recent cu Farul, în 2018 pentru un milion de euro. Telekom Sport a aflat că Farul va încasa o sumă fixă din transferul lui Cicâldău şi nu un procent, aşa cum se negociase iniţial. Hagi şi Craiova au stat la masa negocierilor şi au modificat acest aspect din contract.

Alexandru Cicâldău a marcat 12 goluri şi a livrat patru pase de gol în 43 de meciuri jucate în toate competiţiile sezonului trecut alături de U Craiova. În actuala stagiune, care abia a început, acesta a jucat 267 de minute în trei partide, fără să marcheze sau să ofere pase de gol.

  • 6,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Cicâldău în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: alexandru cicaldaubanitransfergica hagifarulviitorulgalatasaray 

viewscnt
Articole similare