Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Octavian Popescu a primit "profesor" din partea FCSB. O persoană îl pregăteşte şi pentru momentele din afara terenului: "Unii se pierd" | EXCLUSIV

Octavian Popescu a primit "profesor" din partea FCSB. O persoană îl pregăteşte şi pentru momentele din afara terenului: "Unii se pierd" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB depune toate eforturile pentru a-i asigura progresul lui Octavian Popescu. La doar 19 ani, fotbalistul ofensiv a impresionat în Liga 1, iar vicecampionii lucrează şi la imaginea fotbalistului.

FCSB i-a luat "profesor" lui Octavian Popescu

După ce a primit încrederea celor responsabili de echipa din Berceni, Octavian Popescu a fost protagonistul unor execuţii superbe şi a devenit un om important în jocul echipei. 

În 62 de meciuri, tânărul a marcat de 11 ori şi a pasat decisiv tot de 11 ori, iar acum se aşteaptă convocarea sa la echipa naţională, atât din partea FCSB, cât şi din partea mai multor oameni din fotbalul românesc. 

Totuşi, FCSB lucrează şi la imaginea jucătorului. După ce la primul interviu acordat reporterilor şi-a găsit cu greu cuvintele, Octavian Popescu a venit cu mai mult curaj la următoarele. 

Clubul său a sesizat problema de comunicare în public a jucătorului şi a desemnat o persoană cu care să lucreze în privinţa declaraţiilor. 

Moderatorul emisiunii Sport Report, Silviu Tudor Samuilă, l-a întrebat pe managerul general al FCSB, Mihai Stoica, dacă cineva lucrează cu Octavian Popescu în privinţa declaraţiilor. 

"Da. Sunt copii care se pierd în faţa microfonului. E important şi asta, doar că cel mai important e ce face pe teren", a declarat expertul Telekom Sport, MM Stoica. 

Cornel Dinu îl apără pe Octavian Popescu: "Messi era un handicapat din punct de vedere al exprimării"

"Procurorul" a comentat problema de comunicare a fotbalistului de la FCSB cu presa:  "Convingerea mea e că felul în care comunică nu ar trebui să fie un handicap. Mă interesează ce face pe teren. Messi, când a venit la Barcelona, era un handicapat din punct de vedere al exprimării. Messi e o excepţie, dar mai pot exista şi altele decât Messi, iar Octavian Popescu ar putea să fie. El e un executant pe teren, nu-i cere discurs, cere-i să arate pe teren. În străinătate e vorba despre comportament, dar execuţiile îl recomandă", a declarat Cornel Dinu. 

La FCSB, deşi are un salariu mic, Octavian Popescu beneficiază de alte avantaje, susţine Mihai Stoica. 

Afla mai multe despre: octavian popescu profesorfcsboctavian popescu fcsbmihai stoicamm stoica 

viewscnt
Articole similare