Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă din Italia, de la echipa lui Berlusconi şi Galliani, pentru Sorescu! Cât vrea Dinamo pentru transfer

Ofertă din Italia, de la echipa lui Berlusconi şi Galliani, pentru Sorescu! Cât vrea Dinamo pentru transfer

Dinamo București

Comentarii

Dinamo are ofertă de transfer din Serie B pentru Deian Sorescu (24 de ani), fotbalist dorit şi de Gigi Becali (63 de ani) la FCSB.

Ofertă din Italia pentru Deian Sorescu!

Monza, echipa lui Berlusconi şi Galliani, foştii conducători de la AC Milan, îl vrea pe Sorescu, scrie gsp.ro, care susţine că Dinamo speră ca Sorescu să joace bine în meciurile echipei naţionale, fiind convocat pentru partidele cu Islanda, Liechtensten şi Macedonia de Nord, pentru că italienii să achite suma cerută în schimbul căpitanului din Ştefan cel Mare.

Dinamo vrea 800.000 de euro pentru transferul lui Deian Sorescu, potrivit sursei citate. Gaziantep FK, Legia Varşovia şi FCSB au făcut şi ele oferte de transfer pentru Sorescu.

Gigi Becali îl vrea pe Sorescu la FCSB

Iuliu Mureşan, preşedintele lui Dinamo, a confirmat în urmă cu câteva zile că FCSB a făcut o ofertă de transfer pentru Deian Sorescu. Gigi Becali a oferit 700.000 de euro pentru transferul lui Sorescu, dar Mureşan a spus că suma pe care roş-albaştrii au pus-o pe masă nu e suficientă. ”Sunt mai multe oferte de afară. Mai avem o ofertă scrisă şi una pe care o discut, din afară. E mai mare. Nu asta contează. Contează că este mai mare financiar. Nu pot să vă zic mai multe amănunte. Eu nu am nimic cu FCSB. La oferte egale, Deian alege unde va merge. Clar. Nu noi, clubul. De ce să nu meargă? Dacă o ofertă este mai mare, vom încerca să o alegem pe aceea”, a declarat Iuliu Mureşan, preşedintele clubului Dinamo Bucureşti.

Afla mai multe despre: ofertasorescudinamoserie bmonza 

viewscnt
Articole similare