Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oferta din Premier League pentru antrenorul român, confirmată: "Am vorbit cu patronul". Detalii de ultim moment

Oferta din Premier League pentru antrenorul român, confirmată: "Am vorbit cu patronul". Detalii de ultim momentgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Constantin Gâlcă (49 de ani), ultimul antrenor cu care FCSB a luat titlul în Liga 1, a fost dorit în Premier League. Antrenorul a confirmat oferta din campionatul de top al Europei. Gâlcă a admis că a discutat de mai multe ori cu patronul celor de la Watford, care l-a vrut la echipă pe când clubul era în Premier League, în 2020.

Oferta din Premier League pentru antrenorul român, confirmată: "Am vorbit cu patronul". Detalii de ultim moment

Pe vremea când o antrena pe Vejle, în Danemarca, şi avea rezultate foarte bune, Costel Gâlcă a atras atenţia unui club din Anglia. Gâlcă a confirmat oferta pe care a avut-o din Premier League, de al Watford, însă nu a putut pleca pentru că era "legat" de Vejle prin contract. Oferta a venit în 2020, când Gâlcă făcea rezultate foarte bune în Danemarca.

Constantin Gâlcă a confirmat că a discutat cu patronul de la Watford de două ori şi că a fost dorit în Premier League. "(Unde şi-ar dori să antreneze – n.r.) Premier League. În momentul de faţă este numărul 1. E adevărat cu Watford, dar eram sub contract atunci. Era în 2020. Erau interesaţi, am vorbit de două ori cu patronul clubului.

Era tentant, dar era situaţia de la Vejle. Poate dacă echipa era într-o perioadă mai bună, făceam tot posibilul să plec. Dacă aveam mai multe puncte faţă de cea care era la retrogradare, puteam să fac asta", a spus Constantin Gâlcă, potrivit playsport.ro.

În prezent, Constantin Gâlcă e liber de contract după ce s-a despărţit de danezii de la Vejle, pe care i-a antrenat din martie 2019 până în vara lui 2021. Gâlcă e ultimul antrenor care a adus titlul pentru FCSB, în 2015, când a reuşit o triplă istorică: a câştigat campionatul, Cupa României şi Supercupa României.

În carieră, Constantin Gâlcă a mai antrenat de la Almeria B, România U17, FCSB, Espanyol, Al Taawon şi Al Fayha.

Constantin Gâlcă, dorit la CFR Cluj, Sepsi şi la naţionala României

De când e liber de contract, Constantin Gâlcă n-a dus lipsă de oferte. Antrenorul a fost dorit de CFR Cluj, club care a şi recunoscut negocierile, de Sepsi, cu care s-a aşezat la masa tratativelor de asemenea, şi e unul dintre numele rostite când vine vorba despre înlocuirea lui Mirel Rădoi la echipa naţională. Chiar dacă a primit mai multe oferte, Gâlcă nu a acceptat niciuna şi, pentru moment, rămâne fără angajament.

Afla mai multe despre: constantin galcaofertapremier leagueconfirmaregalca oferta premier league 

viewscnt
Articole similare