Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | A căzut recordul deţinut de Stanciu din 2016! Anunţul făcut astăzi în Belgia: jucătorul cumpărat cu 12,6 milioane de euro

OFICIAL | A căzut recordul deţinut de Stanciu din 2016! Anunţul făcut astăzi în Belgia: jucătorul cumpărat cu 12,6 milioane de eurogalerie foto

Campionate

Comentarii

Presa din Belgia oferă astăzi detalii despre transferul-record reuşit de Standard Liege, care va doborî astfel recordul stabilit de Nicolae Stanciu în 2016, când era cumpărat de Anderlecht cu 9,6 milioane de euro de la FCSB şi devenea cel mai scump transfer din istoria campionatului Belgiei.

Recordul mijlocaşului român a fost însă doborât acum, după ce Standard Liege l-a răscumpărat pe Zinho Vanheusden (19 ani), de la Inter Milano.

Oficial, suma de transfer pentru fundaşul central de 19 ani va fi de 18 milioane de euro, însă cei de la Standard Liege vor plăti doar 12,6 milioane de euro. Motivul? Vanheusden ajunsese la Inter chiar de la Standard Liege, în 2015, când avea doar 15 ani, iar în acel moment belgienii au încasat 1 milion de euro şi au păstrat 30% dintr-un viitor transfer.



În vârstă de 19 ani, Vanheusden a jucat 30 de meciuri în sezonul recent încheiat, iar din această vară va deveni cel mai scump jucător din istoria campionatului Belgiei.


 

Afla mai multe despre: stanciubelgiaromaniavanheusden 

viewscnt
Articole similare