Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Adi Mutu este noul antrenor al echipei FC Voluntari. Primele declaraţii

OFICIAL | Adi Mutu este noul antrenor al echipei FC Voluntari. Primele declaraţii

Superliga

Comentarii

Claudiu Niculescu şi-ar putea încheia mandatul la FC Voluntari, club căruia i-a adus primele trofee din istorie: Cupa şi Supercupa României. În locul său a fost adus Adi Mutu - informaţie prezentată în exclusivitate de telekomsport.ro. ”Briliantul” a semnat pe un an, cu opţiune de prelungire.

UPDATE 13:30: Până la urmă, Adi Mutu a semnat pe un an cu FC Voluntari. Iniţial, propunerea a fost până în vară, cu opţiune de prelungire pe încă doi anoi. Însă şefii lui FC Voluntari au decis să-i ofere încredere pentru următorul an, cu opţiune de prelungire.


UPDATE 12:50: Adi Mutu este oficial noul antrenor al lui FC Voluntari. ”Briliantul” şi-a ales şi secunzii alături de care va lucra la FC Voluntari. Este vorba despre Daniel Florea şi Victor Naicu. Cum Adi Mutu încă nu are Licenţă Pro, Victor Naicu va figura în acte ca antrenor principal. Prima apariţie TV a lui Adi Mutu din postura de antrenor al lui FC Voluntari va fi marţi, în studioul Euro Center, de la ora 19:00.

În altă ordine de idei, Telekom Sport are mână bună atunci când îşi alege experţii. :) Adi Mutu se alătură unei liste din care mai fac parte Şumudică, Rădoi, Andone, Stelea, Contra sau Moldovan, antrenori care şi-au găsit echipe după ce au colaborat cu Telekom Sport.

”Eu am lăsat-o pe Ana să rezolve ce este de rezolvat. E ok. Mai trebuie anunţul oficial, atât”, a spus Mutu la finalul întâlnirii cu oficialii FC Voluntari. Fostul Dinamovist va susţine mâine primul său antrenament în calitate de antrenor, iar prezentarea oficială va avea loc, mâine, după antrenament sau luni: ”Mâine, primul antrenament. Prezentarea, după antrenament sau luni”, a mai spus Mutu la Telekom Sport.


La startul sezonului, FC Voluntari era considerată drept una dintre echipele care se vor bate pentru play-off. Asta după ce ilfovenii au reuşit să câştige Cupa şi Supercupa României. Însă FC Voluntari n-a îndeplinit aşteptările şi a avut rezultate dezamăgitoare.

Eşecul cu 4-2 în faţa lui Dinamo a pus la încercare răbdarea conducerii clubului. Din informaţiile Telekom Sport, şefii lui FC Voluntari vor să-l demită pe Claudiu Niculescu şi în locul acestuia doresc să-l aducă pe Adi Mutu. ”Briliantul” este în prezent manager sportiv la naţională, dar a declarat în repetate rânduri că-şi doreşte să preia o echipă.

Mutu a negociat în acest sezon şi cu Astra şi Chiajna, dar nu s-a ajuns la un acord. În schimb, sunt şanse importante să-l vedem la FC Voluntari. Cele două părţi au purtat deja negocieri şi situaţia urmează să fie lămurită în scurt timp.

”Acum muncesc si ma pregatesc sa devin antrenor. As lua in calcul o oferta de la Voluntari. Dupa alegerile FRF, voi vedea ce optiuni am. Eu vreau sa fiu antrenor, nu mai vreau sa stau la birou”, a declarat Adi Mutu după FC Voluntari - Dinamo 2-4.

Afla mai multe despre: adi mutufc voluntariclaudiu niculesculiga 1 

viewscnt
Articole similare