Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Alexandru Maxim, sub comanda lui Marius Şumudică. Internaţionalul român a fost împrumutat de la Mainz

OFICIAL | Alexandru Maxim, sub comanda lui Marius Şumudică. Internaţionalul român a fost împrumutat de la Mainz
Comentarii

Clubul Mainz a anunţat, marţi dimineaţă, că Alexandru Maxim nu s-a prezentat la antrenament. Internaţionalul român a primit acordul grupării germane pentru definitivarea transferului la Gaziantep.

UPDATE 15:30 | Gaziantep anunţă oficial împrumutul lui Alexandru Maxim. "Gaziantep a ajuns la un acord cu Alexandru Maxim pentru împrumutul jucătorului până la finalul sezonului", se precizează în comunicat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 TRANSFER | ALEXANDRU MAXIM GAZİANTEP'TE!  gaziantepfk.org

A post shared by Gaziantep FK (@gaziantepfk) on

 

UPDATE 11:30: Imagini cu Alexandru Maxim ajuns în Turcia: "Echipa noastră a ajuns la un acord cu numărul 10, Alexandru Maxim"

 

 

Aşa cum Telekom Sport a anunţat încă de luni, oficialii cluburilor Gaziantep Gazişehir şi Mainz au bătut palma pentru împrumutul mijlocaşului român până în vara acestui an.

Alexandru Maxim şi-a dat şi el acordul de a merge în Turcia, iar marţi va ajunge la sediul clubului pentru a efectua vizita medicală. În cazul în care totul va decurge aşa cum trebuie, mijlocaşul român se va alătura lotului pregătit de Marius Şumudică până la finalul sezonului.

"Alexandru Maxim lipseşte astăzi de pe terenul de antrenament. Mijlocaşul român a primit liber din partea lui Mainz la antrenamentul de astăzi pentru a-şi regla viitorul", se precizează în comunicatul clubului Mainz.

 

 

Alexandru Maxim se desparte de Mainz

Calităţile lui Maxim nu l-au impresionat pe Achim Beierlorzer. Fostul fotbalist de la Pandurii şi VfB Stuttgart va pleca în această iarnă şi cea mai bună variantă pentru el pare a fi Gaziantep.

Pe lista plecărilor se mai află şi alţi jucători. Jonathan Burkardt, Aaron Seydel şi Leandro Barreiro nu mai sunt nici ei pe placul antrenorului şi vor fi nevoiţi să îşi anunţe impresarii că au nevoie de echipe noi.

Mijlocaşul român se află la Mainz din vara anului 2017, atunci când a fost transferat de la VfB Stuttgart, în schimbul sumei de trei milioane de euro. De atunci, Maxim a adunat 56 de meciuri şi a reuşit cinci goluri şi cinci pase decisive pentru formaţia germană.

Maxim şi-a început cariera de jucător profesionist în Spania, la Espanyol B, după care a mai evoluat la CF Badalona, Pandurii Târgu Jiu şi VfB Stuttgart.

  • 2 - două milioane de euro este cota lui Maxim, conform Transfermarkt.de
  • 39 de selecţii şi cinci goluri are Maxim la naţionala României

Afla mai multe despre: maxim 

viewscnt
Articole similare