Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali şi-a ieşit din minţi şi l-a dat afară: "M-am convins". Fotbalistul a semnat deja cu o echipă de TOP din campionatul Bosniei

Becali şi-a ieşit din minţi şi l-a dat afară: "M-am convins". Fotbalistul a semnat deja cu o echipă de TOP din campionatul Bosnieigalerie foto

FCSB

Comentarii

La un an după ce ajunsese la FCSB, Ante Vukusic a semnat cu o nouă echipă, a doua după plecarea de la Bucureşti.

În perioada de transferuri din ianuarie 2021, la sugestia lui MM Stoica, Gigi Becali aducea un nou atacant la club.

Ante Vukusic de abia fusese golgheter în Slovenia, alături de Olimpjia Ljubljana, formaţie pentru care a evoluat şi Alex Creţu înaintea transferului la Maribor.

Ajuns la Bucureşti, fanii sperau că nu avea să se repete situaţia Gikiewicz, care a şi costat-o pe FCSB o sumă importantă, dar asta s-a întâmplat.

Ante Vukusic a debutat în Cupa României, împotriva lui Dinamo, într-un duel pierdut de roş-albaştri.

Atacantul croat a lovit bara în acea partidă, iar, dacă ar fi marcat, cariera sa ar fi putut lua complet altă întorsătură.

Dar a lovit bara. Iar, după ce nu a impresionat în minutele limitate pe care le-a primit, atacantul a fost lăsat în afara primului 11 de Becali pentru tot restul sezonului.

Vukusic rămâne la noi doar ca să se antreneze, să mai pună nişte carne pe el. De jucat, nu cred!

Mai intră doar pe uşă, pe teren nu cred. Ce să mai fac? Am văzut ce era de văzut”, declara patronul FCSB-ului, conform GSP, în martie 2021.

Unde a ajuns să joace Ante Vukusic

În vară, coşmarul lui Ante Vukusic de la FCSB s-a încheiat, iar atacantul a putut să părăsească într-un final Bucureşti, în căutarea unui nou angajament.

Atacantul a mai oferit interviuri în care dezvăluia felul în care a fost tratat de Gigi Becali, care a păstrat acelaşi tratament şi pentru Zdenek Ondrasek, următorul atacant străin adus şi făcut praf de Becali.

Până la urmă, Vukusic şi-a găsit un angajament în Serie C, la Messina, dar şi în Italia a rezistat doar jumătate de sezon, ca la FCSB.

După ce a fost lăsat liber de contract în ianuarie, Ante Vukusic de abia a fost prezentat la noua echipă, Tuzla City, din prima ligă bosniacă.

În prezent, formaţia ocupă poziţia secundă în clasament, la mare distanţă însă de liderul Zrinjski.

Afla mai multe despre: ante vukusic 

viewscnt
Articole similare