Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | ”Avem portar de naţională!”. L-a învins pe Lewandowski şi a prins transferul carierei. Chindia, pe val în mercato

OFICIAL | ”Avem portar de naţională!”. L-a învins pe Lewandowski şi a prins transferul carierei. Chindia, pe val în mercato

Fotbal intern

Comentarii

Chindia nu se opreşte din transferuri. Ultima întărire este chiar un ”portar de naţională”, aşa cum se specifică în anunţul clubului din Târgovişte.

Chindia a retrogradat în Liga 2 la finalul sezonului încheiat recent, dar atrage în continuare nume importante de jucători, ba chiar internaţionali.

După ce în urmă cu o zi l-a semnat pe Roberto Romeo, acum a venit rândul lui Dorian Răilean să devină oficial noul jucător al dâmboviţenilor.

OFICIAL | ”Avem portar de naţională!”. L-a învins pe Lewandowski şi a prins transferul carierei. Chindia, o nouă lovitură în mercato

Dacă numele său şi fosta sa echipă, Unirea Dej, nu spun mare lucru la prima vedere, atunci cu siguranţă o va face ultima sa ispravă.

Dorian Răilean nu este nimeni altcineva decât portarul titular al Moldovei în victoria istorică în faţa Poloniei, scor 3-2, una pe care cei mai mulţi dintre specialişti o consideră cea mai mare din istoria vecinilor de peste Prut.

La vremea respectivă la Unirea Dej, în Liga 2 din România, Răilean i-a făcut faţă şi i-a fost superior lui Lewandowski, megastarul Poloniei şi al Barcelonei.

Iar acum a prins probabil cel mai important transfer al carierei: Chindia Târgovişte, care speră să revină în Superligă numai după un singur an.

Anunţul acestui transfer a fost făcut cu multă mândrie de reprezentanţii clubului dâmboviţean.

”Avem portar de naţională!

Bine ai venit, Dorian Răilean. 

Internaţional din Rebublica Moldova (8 selecţii) şi îngerul păzitor din poarta Moldovei în victoria răsunătoare cu Polonia (3-2) din preliminariile EURO 2024 de zilele trecute.

A jucat la Dacia Chişinău, FC Petrocub Hinceşti, FC Sfîntul Gheorghe Suruceni, ACS Fotbal Comuna Recea si ultima data la Unirea Dej (2022-2023, locul 6 în play-off).

Mult succes la Chindia Târgovişte!”, a fost mesajul postat de Chindia Târgovişte pe contul oficial de Facebook.

În vârstă de 29 de ani, Dorian Răilean este cotat la 250.000 de euro pe site-urile de specialitate.

Afla mai multe despre: chindiadorian raileanliga 2moldova polonia 

viewscnt
Articole similare