Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Dan Petrescu nu se aştepta la asta. Jucătorul cu peste 200 de meciuri la Manchester United a ajuns în Coreea de Sud

OFICIAL | Dan Petrescu nu se aştepta la asta. Jucătorul cu peste 200 de meciuri la Manchester United a ajuns în Coreea de Sud

Premier League

Comentarii

Dan Petrescu (56 de ani) va avea un adversar de top în Coreea de Sud. Jesse Lingard (31 de ani) a semnat cu FC Seul.

Adversar de top pentru Dan Petrescu în Coreea de Sud

Internaţionalul englez Jesse Lingard, în vârstă de 31 de ani, va evolua în campionatul din Coreea de Sud.

Liber de la sfârşitul contractului cu Nottingham Forest, la 1 iulie, mijlocaşul ofensiv a semnat joi un contract pe doi ani cu FC Seul.

"Întotdeauna mi-am dorit să accept provocări diferite şi să creez noi amintiri în cariera mea şi cred că Coreea de Sud este locul ideal", a explicat internaţionalul englez (32 de selecţii, 6 goluri).

Lingard a fost întâmpinat de peste 200 de fani la sosirea sa pe Aeroportul Internaţional Incheon.

"Am avut mai multe oferte din vara trecută, toate verbale. FC Seul mi-a trimis o ofertă scrisă. Directorii clubului au arătat că sunt serioşi, venind la Manchester să-mi verifice condiţia fizică. Am decis să semnez pentru club în acel moment", a adăugat el.

Jesse Lingard va începe sezonul din K-League pe 2 martie, împotriva lui Gwangju FC.

În Coreea de Sud, fotbalistul englez îl va avea adversar şi pe Dan Petrescu, antrenorul român al celor de la Jeonbuk Hyundai Motors.

Lingard a jucat 232 de meciuri la Manchester United, reuşind 35 de goluri şi 21 de pase decisive. Alături de ”diavoli”, a câştigat Europa League în 2016, sub comanda lui Jose Mourinho.

La Campionatul Mondial din 2018, Lingard a fost unul dintre oamenii cheie din naţionala Angliei, care a ajuns până în finala mică pierdută cu Belgia (0-2). A jucat în şase din cele şapte meciuri ale englezilor, reuşind un gol şi două pase decisive.

Afla mai multe despre: jesse lingardmanchester uniteddan petrescucoreea de sudnationala angliei 

viewscnt
Articole similare