Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Dinamo a anunţat transferul lui Deian Sorescu. Fotbalistul a semnat cu vicecampioana Poloniei

OFICIAL | Dinamo a anunţat transferul lui Deian Sorescu. Fotbalistul a semnat cu vicecampioana Poloniei

Dinamo București

Comentarii

Deian Sorescu este, oficial, fotbalistul vicecampioanei din Polonia, Rakow. "Câinii" au confirmat transferul pe reţelele de socializare.

"OFICIAL. Deian Sorescu la Raków Czestochowa

FC Dinamo Bucureşti şi KS Raków Czestochowa au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al mijlocaşului Deian Sorescu la clubul polonez, a anunţat administratorul special Iuliu Mureşan.

La Dinamo din vara anului 2018, Deian Sorescu a jucat 134 de meciuri pentru echipa noastră, în ambele competiţii interne, Liga 1 şi Cupa României, a marcat 29 de goluri şi a adunat 26 de pase decisive.

Raków Czestochowa ocupă locul 3 în prima ligă a campionatului din Polonia, la 6 puncte în urma liderului Lech Poznan.

În numele tuturor dinamoviştilor, nu ne rămâne decât să-i mulţumim lui Deian Sorescu pentru evoluţiile în tricoul alb-roşu!

Mult succes în carieră!" , se arată în postarea de pe pagina oficială de Facebook a clubului Dinamo.


Deian Sorescu s-a transferat la Rakow, de la Dinamo 

Iuliu Mureşan a anunţat că transferul lui Deian Sorescu, de la Dinamo Bucureşti, la Rakow, în Polonia, este făcut. Mutarea e avantajoasă atât pentru "câini", cât şi pentru fotbalist, care va încasa un salariu de câteva ori mai mare decât în Liga 1.

"E adevărat, la ora 21 am semnat acordul de transfer cu echipa Rakow din Polonia şi Sorescu a semnat. Noi am negociat direct cu clubul din Polonia, suntem în discuţii de o lună şi ceva şi acum s-a concretizat transferul. Am clauze de confidenţialitate... Suma de transfer... Faptul că l-am transferat e benefic pentru Dinamo, financiar, pentru că împreună cu banii din drepturile TV şi acest transfer vom trece peste probleme. Deian va lipsi echipei, era cel mai valoros jucător al echipei, determinant. Sper că Flavius Stoican, împreună cu jucătorii din lot şi cu cei pe care-i mai transferăm, să compenseze", a transmis Iuliu Mureşan pentru Telekom Sport. 

Deian Sorescu, afectat după ce nu s-a transferat anul trecut de la Dinamo

"În vară a fost afectat că s-a ratat transferul lui, greu a trecut peste acel moment şi, dacă s-ar fi ratat şi acest transfer, şi pentru club, şi pentru Sorescu ar fi fost o problemă. Jucătorii trebuie transferaţi când e momentul. 

Mai primim bani din transfer în mai multe luni, plus bonusuri de calificare în Europa, plus bonusuri personale ale lui Deian Sorescu, iar sumele vin tot la Dinamo. Timp de doi ani tot vin bani la Dinamo. Această sumă se adaugă drepturilor TV şi vom suferi sportiv, dar sper să compensăm", a mai spus Iuliu Mureşan. 

După trei ani şi jumătate la Dinamo şi cu o aventură care s-a deteriorat în timp în "Ştefan cel Mare", Sorescu pleacă şi va câştiga un salariu superior. 

"Sorescu avea un salariu foarte bun la Dinamo, competitiv în Liga 1. Practic, avea cel mai mare salariu din club, dar merită. Acolo va avea de câteva ori mai mult. El şi-a negociat salariul, nu noi ne-am implicat. Sigur, e mult mai mare decât la Dinamo", a mai spus oficialul dinamovist pentru Telekom Sport. 

  • 134 de meciuri, 29 de goluri şi 26 de pase decisive sunt cifrele lui Sorescu la Dinamo

Afla mai multe despre: deian sorescudinamodeian sorescu transfer dinamo bucuresti rakow 

viewscnt
Articole similare