Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Fundaşul dorit de Dan Petrescu a ajuns la CFR! Clujenii şi-au pus în cap un alt club din Liga 1 cu mutarea făcută

OFICIAL | Fundaşul dorit de Dan Petrescu a ajuns la CFR! Clujenii şi-au pus în cap un alt club din Liga 1 cu mutarea făcută

CFR Cluj

Comentarii

Duminică, CFR Cluj a anunţat oficial transferul lui Yuri, de la Gaz Metan.

Sâmbătă seara, CFR Cluj a înfruntat-o pe Gaz Metan, iar Ilie Poenaru nu s-a putut baza pe cel mai bun fundaş al său, Yuri, după ce acesta căzuse de acord cu formaţia din Gruia chiar în ziua meciului.

La nici 24 de ore în urma partidei, câştigată de CFR graţie unui gol al lui Neguţ în minutul 90+4, clujenii au anunţat oficial transferul lui Yuri.

Fundaşul dorit de Dan Petrescu a ajuns la CFR

Bun venit, Yuri Matias! Cluburile CFR 1907 Cluj şi Gaz Metan Mediaş au ajuns la un acord privind transferul definitiv al fundaşului Jefferson Yuri de Sousa Matias în Gruia.

Fotbalistul în vârstă de 27 de ani s-a transferat la Gaz Metan în august 2020, perioadă în care a bifat 49 de meciuri şi a înscris de 7 ori.

Anterior experienţei din România, Yuri a evoluat în Brazilia, în Portugalia la Academica Coimbra şi pentru o perioadă scurtă în Iran.

Îi dorim multă baftă şi cât mai multe realizări la CFR Cluj!”, a transmis clubul ardelean.

Mutarea vine după ce Ilie Poenaru a răbufnit la adresa celor de la CFR, fiind nemulţumit de felul în care s-au folosit de negocieri clujenii pentru a nu îl înfrunta pe Yuri în meciul de la Mediaş.

E un lucru care mă deranjează foarte tare. Dacă atât CFR, cât şi Craiova şi-au arătat interesul pentru Yuri, nu e normal să transferi un jucător cu o zi înainte de meci.

Practicile astea de pe la noi au fost şi se mai fac. Au trimis o ofertă de o săptămână pe mail, am refuzat oferta. Au acceptat oferta pe care eu am trimis-o mai departe.

A fost o presiune mare pe el. Astăzi îmi vine şi îmi spune că nu poate juca. S-a creat o presiune mare pe el. Cred că această presiune a venit din partea lor.

Ştiau că el îmi dă un echilibru. E posibil să greşească şi nu vrea să se compromită.  Am decis să nu fie nici în lot. Cred că dacă era în teren se schimba situaţia.

Nu este ok ce se întâmplă şi nu mi se pare corect. Îi mulţumesc lui Yuri şi îi urez baftă lui la noul său club", declara Poenaru, în urma meciului cu CFR.

Afla mai multe despre: yuri cfr 

viewscnt
Articole similare