Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Manchester City, lovitură fatală lui FC Barcelona. Fotbalistul dorit intens de catalani a semnat cu ”cetăţenii” lui Pep

OFICIAL | Manchester City, lovitură fatală lui FC Barcelona. Fotbalistul dorit intens de catalani a semnat cu ”cetăţenii” lui Pep

Manchester City

Comentarii

Manchester City a dat lovitura pe piaţa transferurilor. După ce i-a ieşit de minune cu Julian Alvarez, Pep Guardiola a luat încă un argentinian de la River Plate, unul dorit în mod special şi de catalanii de la FC Barcelona.

Trupa antrenată de catalanul Pep, alegerea pentru argentinianul minune al lui River Plate

Manchester City a reuşit să pună mâna pe unul dintre cei mai râvniţi tineri jucători din fotbalul mondial.

Campioana Angliei şi a Europei l-a transferat pe Claudio Echeverri, un mijlocaş ofensiv argentinian în vârstă de 18 ani, de la River Plate.

Suma tranzacţiei se ridică la 15 milioane de euro, jucătorul fiind cotat la 12 milioane de euro, conform specialiştilor de la Transfermarkt.com.

Conform înţelegerii dintre cele două cluburi, puştiul argentinian va rămâne la River Plate până în ianuarie 2024, atunci urmând să se alăture ”cetăţenilor”.

Contractul semnat de Echeverri cu Manchester City este valabil până în luna iunie a anului 2028.

”Suntem încântaţi să anunţăm că am încheiat semnarea contractlui lui Claudio Echeverri de la River Plate.

Claudio a semnat un contract până în iunie 2028, dar va rămâne la River înainte de a se muta pe Etihad Stadium în ianuarie anul viitor”, a anunţat clubul din Premier League, pe contul oficial.

Claudio Echeverri este un produs 100% al celor de la River Plate, fiind promovat la prima echipă în ianuarie 2023. A adunat doar şase meciuri la nivel de seniori şi o pasă decisivă.

Argentinianul a împlinit vârsta de 18 ani la începutul acestui an, la data de 2 ianuarie.

Echeverri a fost dorit intens şi de alte mari cluburi din fotbalul european, cel mai mult de FC Barcelona, dar ales să meargă la Manchester City.

Este al doilea fotbalist argentinian care ajunge în ultimii ani la City de la River Plate, după Julian Alvarez, campion mondial cu Argentina şi câştigător de Liga Campionilor, Supercupa Europei şi Mondialul Cluburilor cu "cetăţenii".

Claudio Echeverri s-a remarcat la Cupa Mondială U17, unde a marcat un hat-trick în partida Argentina - Brazilia 3-0, din faza sferturilor de finală. La această competiţie, el a reuşit în total cinci goluri şi o pasă decisivă.

Afla mai multe despre: manchester citypremier leaguebarcelonala ligaclaudio echeverrijulian alvarez 

viewscnt
Articole similare