Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Manuel Locatelli e noul fotbalist al lui Juventus! "Bătrâna Doamnă" a anunţat transferul

OFICIAL | Manuel Locatelli e noul fotbalist al lui Juventus! "Bătrâna Doamnă" a anunţat transferul

Serie A

Comentarii

Juventus e la un pas să obţină semnătura lui Manuel Locatelli (23 de ani), fotbalistul lui Sassuolo, care a impresionat la EURO 2020 cu naţionala Italiei.

UPDATE miercuri, 20:10 - OFICIAL! Locatelli e noul fotbalist al lui Juventus. "Bătrâna Doamnă" a anunţat mutarea.


Şefii "Bătrânei Doamne" se află de mai multe săptămâni în negocieri cu Sassuolo pentru transferul lui Manuel Locatelli, fotbalistul care nu e interesat de nicio altă echip, deşi a mai avut oferte de la cluburi importante. Jurnalistul italia Fabrizio Romano a anunţat, luni, că Juve e la un pas să bată palma cu echipa lui Vlad Chiricheş.

Potrivit sursei citate, transferul lui Locatelli de la Sassuolo la Juventus ar urma să coste 35 de milioane de euro. Au mai rămas de pus la punct ultimele detalii înainte ca fotbalistul să meargă la Torino pentru controlul medical şi pentru a semna contractul cu fosta campioană a Italiei, apoi transferul va fi făcut oficial.

Locatelli a fost unul dintre fotbaliştii care au impresionat la EURO 2020, cu naţionala Italiei, care a câştigat turneul final.

Mijlocaşul a strâns, în sezonul trecut, 34 de meciuri, patru goluri şi trei pase de gol.

  • 35 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Manuel Locatelli în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: juventustransferlocatellisassuoloserie a 

viewscnt
Articole similare