Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Minune la Dinamo! "Câinii" au transferat un fotbalist, într-o perioadă în care jucătorii vor să plece

OFICIAL | Minune la Dinamo! "Câinii" au transferat un fotbalist, într-o perioadă în care jucătorii vor să plece
Comentarii

Dinamo a reuşit să facă un transfer, într-o perioadă în care mai mulţi fotbalişti vor să scape de situaţia financiară gravă. Mijlocaşul de bandă, Andrei Blejdea (24 de ani), a semnat cu Dinamo şi va purta tricoul cu numărul 19

Dinamo a făcut un transfer înainte de reluarea Ligii 1

Dinamo riscă să piardă şi mai mulţi fotbalişti după plecările lui Borja Valle, Alex Gonzalez, Ba sau Isma Lopez. Janusz Gol a anunţat că va lua o decizie în zilele următoare, din cauza restanţelor financiare. 

În tot acest timp, Ionel Gane a primit un fotbalist ofensiv. După ce în prima parte a sezonului a jucat la FC Argeş, Andrei Blejdea a făcut pasul la Dinamo, echipă care l-a format. 

Blejdea a semnat un contract valabil pe un an şi jumătate: "Ultima oară la FC Argeş, fotbalistul Andrei Blejdea (născut pe 22 iunie 1996 în Capitală) a semnat astăzi un contract cu Dinamo Bucureşti, valabil până la 30 iunie 2022, a anunţat conducerea sportivă a clubului din Ştefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro.

Mijlocaş ofensiv, Andrei Blejdea a fost format la Academia Dinamo, fiind coleg de generaţie la grupa de juniori 1996 cu Ionuţ Nedelcearu şi Andrei Radu.

Fost component al reprezentativei de juniori sub 17 ani a României (8 selecţii), Andrei Blejdea a plecat din Ştefan cel Mare în 2014 la Wil (Elveţia) şi a mai jucat în carieră pentru Domzale U19 şi Kranj (ambele din Slovenia), Eintracht Braunschweig II (Germania), Academica Clinceni, Pandurii Tg. Jiu şi FC Argeş, cu care a promovat vara trecută în prima ligă a României.

Noul jucător dinamovist a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală şi a intrat în programul de pregătire al echipei", a anunţat Dinamo. 

  • 11 meciuri şi 0 goluri sunt cifrele lui Andrei Blejdea în acest sezon.

Afla mai multe despre: andrei blejdeadinamotransferuri dinamo 

viewscnt
Articole similare