Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Newcastle, transfer surprinzător de la o retrogradată. A alergat două veri după un jucător şi l-a luat pe coechipierul acestuia

OFICIAL | Newcastle, transfer surprinzător de la o retrogradată. A alergat două veri după un jucător şi l-a luat pe coechipierul acestuia

Premier League

Comentarii

Newcastle continuă campania de achiziţii pentru noul sezon, unul în care va juca şi în Liga Campionilor, cu un jucător care a retrogradat din Premier League.

OFICIAL | Newcastle, transfer din liga a doua engleză pentru Liga Campionilor

Newcastle a anunţat, în mod oficial, că a obţinut serviciile jucătorului Harvey Barnes, de la Leicester.

Extrema stângă a semnat cu contract valabil cinci sezoane, iar costul afacerii se ridică la 45 de milioane de euro.

Harvey Barnes este un produs al celor de la Leicester. În sezonul de titlu al ”vulpilor”, 2015-2016, acesta era încă la echipa de juniori, făcând parte din anturajul primei formaţii abia din ianuarie 2019, după câteva împrumuturi prin ligile inferioare.

Totuşi, la finalul sezonului precedent, alături de Leicester, a retrogradat în Championship, la şapte ani distanţă de la momentul titlului istoric obţinut în Premier League.

Dar el nu va juca în a doua divizie din Anglia, fiind transferat la Newcastle, unul dintre cluburile cu cele mai ambiţioase proiecte din fotbalul din Insulă.

Dar, iniţial, ”coţofenele” ar fi vrut un alt jucător de la Leicester, după ce în ultimele două veri au alergat după semnătura lui James Maddison, însă mijlocaşul a semnat în această perioadă cu Tottehnam.

Astfel, Newcastle s-a văzut nevoită să se reorienteze şi l-a achiziţionat pe coechipierul acestuia, Harvey Barnes.

Cotat la 35 de milioane de euro, ofensivul englez a jucat 187 de meciuri la Leicester, reuşind 45 de goluri şi 32 de assist-uri, iar acum trebuie să le ajute pe ”coţofene” într-un sezon în care au revenit şi în Liga Campionilor.

Afla mai multe despre: newcastlepremier leagueharvey barnesleicesterliga campionilor 

viewscnt
Articole similare