Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Olimpiu Moruţan a semnat! Telenovela s-a încheiat

OFICIAL | Olimpiu Moruţan a semnat! Telenovela s-a încheiat

Stranieri

Comentarii

Olimpiu Moruţan (24 de ani) a semnat cu Ankaragucu, formaţie din prima ligă a Turciei.

OFICIAL | Olimpiu Moruţan a semnat! Telenovela s-a încheiat

După o întreagă telenovelă legată de transferul lui Moruţan, fotbalistul a luat în sfârşit o decizie. Va rămâne în Turcia, tot în prima ligă, dar se va lupta în subsolul clasamentului alături de Ankaragucu.

Este vorba tot despre un transfer definitiv. Ankaraguku a plătit 3.000.000 de euro în schimbul său. În plus, 50% dintr-un viitor transfer, dar nu mai puţin de 3 milioane de euro, va reveni celor de la Galatasaray.

Procentul poate scădea de la 50% dintr-un transfer ulterior la 25% din profitul unui transfer ulterior, dacă formaţia din Ankara mai achită alte 3.000.000 de euro până în vara viitoare. Dacă nu se va întâmpla acest lucru, Galatasaray şi-a asigurat o clauză prin care îl poate răscumpăra pe ”Oli” tot pentru 3.000.000 de euro.

Internaţionalul român a avut parte de un clip de prezentare inedit realizat de noua sa echipă.

 

„Se va rezolva transferul lui Olimpiu Moruţan. Galatasaray a insistat ca jucătorul să rămână în Turcia. Va semna cu Ankaragucu sau cu nou-promovata Pendikspor, care e din Istanbul.

E vorba de un împrumut pe un an.Ambele îl doresc şi îi dau un salariu foarte bun în comparaţie cu ceea ce lua în Italia. Un salariu ca lui Cicâldău. Nu pot să spun, dar un salariu foarte foarte bun.

Va avea maşină, va avea casă. După care va avea un contract foarte, foarte bun. Aşteptăm un mail din partea amândurora. E ca şi cum dai cu banul. Vedem unde mergem.

Galatasaray vrea să rămână jucătorul în Turcia. Au relaţii bune cu unele echipe, atât economice, cât şi politice”, spunea Giovanni Becali recent.

Afla mai multe despre: olimpiu morutanturciaankaragucu 

viewscnt
Articole similare