Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | PSG are un nou număr 10. Cine a preluat numărul purtat de Neymar

OFICIAL | PSG are un nou număr 10. Cine a preluat numărul purtat de Neymar

PSG

Comentarii

PSG are un nou număr 10. Ousmane Dembele (26 de ani) a devenit noul decar al parizienilor după plecarea lui Neymar (31 de ani).

OFICIAL | PSG are un nou număr 10. Un francez a preluat numărul purtat de Neymar

Clubul francez PSG a anunţat joi că, după plecarea atacantului brazilian Neymar, tricoul cu numărul 10 va fi preluat de Ousmane Dembele.

Atacantul francez Ousmane Dembele, venit la PSG în această vară, nu va mai purta tricoul cu numărul 23, aşa cum se stabilise iniţial.

Profitând de plecarea lui Neymar la Al-Hilal, Dembele va purta tricoul cu numărul 10, care a şi fost pus în vânzare la magazinul oficial al clubului parizian.

Ousmane Dembele a fost transferat la PSG de la FC Barcelona, pentru suma de 50 de milioane de euro, şi va face echipă la parizieni la bunul său prieten din naţionala Franţei, Kylian Mbappe.

Dembele a petrecut şase sezoane la Barcelona (2017-2023), unde a jucat 185 de meciuri şi a reuşit 40 de goluri şi 43 de pase decisive.

Francezul în vârstă de 26 de ani era cumpărat de catalani în 2017 cu 135 de milioane de euro, pentru a fi înlocuitorul lui Neymar la Barca, plecat în aceeaşi vară la PSG pentru 222 de milioane de euro, record în istoria fotbalului.

Pentru naţionala Franţei, Dembele a bifat 37 de meciuri şi patru goluri, devenind campion mondial în 2018.

Afla mai multe despre: psgneymarousmane dembele 

viewscnt
Articole similare