Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL Rapid a mai dat o lovitură pe piaţa transferurilor! Giuleştenii l-au transferat pe Junior Morais

OFICIAL Rapid a mai dat o lovitură pe piaţa transferurilor! Giuleştenii l-au transferat pe Junior Morais

Rapid

Comentarii

Junior Morais este noul jucător al Rapidului, anunţă site-ul oficial al clubului.

Aşa cum Telekom Sport anunţa încă de acum câteva săptămâni, după Dragoş Grigore, Rapid a ajuns la un acord şi cu Junior Morais. Brazilianul născut la Sao Luis a semnat cu formaţia giuleşteană un contract pe un sezon, cu opţiune de prelungire pentru încă unul:

În vârstă de 34 de ani, fundaşul stânga a mai evoluat în carieră pentru FCSB, Astra Giurgiu, Freamunde şi Sao Caetano.

„Deja mă simt foarte fericit alături de băieţi, parcă am venit într-o familie, ceea ce îmi confirmă faptul că am venit la o echipă mare, la care toată lumea vrea să joace. Abia aştept startul de campionat, să îi ascult pe suporteri. Aceştia sunt cei mai nebuni din ţară şi sunt nerăbdător să îi văd şi să joc pe noul Giuleşti. Îmi doresc să intrăm în play-off şi de acolo, cine ştie, totul este posibil. Vreau să ducem Rapidul acolo unde îi este locul, în fruntea fotbalului românesc”, a spus Junior, la semnarea contractului, pentru fcrapid.ro.

 Morais este cotat la 200 de mii de euro şi a jucat ultima dată pentru Gaziantep, în Turcia. Dacă în Liga 1, Junior are 247 meciuri, el a bifat în perioada petrecută în Superliga Turcă nu mai puţin de 51 de partide.

Afla mai multe despre: junior moraes 

viewscnt
Articole similare