Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Transferul făcut de Olăroiu după ce l-a ratat pe Gareth Bale. Atacantul care a lăsat Europa pentru banii chinezilor

OFICIAL | Transferul făcut de Olăroiu după ce l-a ratat pe Gareth Bale. Atacantul care a lăsat Europa pentru banii chinezilor
Comentarii

Echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, Jiangsu Suning, s-a reprofilat rapid după ce a ratat transferul lui Gareth Bale de la Real Madrid. Chinezi au cumpărat un experimentat atacant din Europa.

Plini de speranţă după ce presa internaţională a anunţat transferul lui Gareth Bale, fanii lui Jiangsu trebuie să se mulţumească cu un atacant de la Anderlecht. Clubul chinez a anunţat oficial transferul lui Ivan Santini (30 de ani) pentru suma de 5 milioane de euro. 

Atacantul croat a marcat 16 goluri sezonul trecut în Belgia, în singurul sezon jucat pentru Anderlecht. Nu este un nume important nici măcar pentru echipa naţională a Croaţiei, acolo unde are doar patru selecţii şi nu a participat la turneul final din Rusia, acolo unde Croaţia a terminat pe locul doi. În cariera sa, Santini a mai jucat la echipe precum Inter Zapresic, Ingolstadt, Zadar, Freiburg, Kortrijk, Standard Liege şi Caen. 

Real Madrid a renunţat să îl mai transfere pe galezul Gareth Bale la echipa lui Cosmin Olăroiu. “Plecarea lui Gareth Bale în China nu mai are loc, după ce Real Madrid a anulat înţelegerea, astfel că galezul va rămâne la clubul spaniol”, notează site-ul BBC.

Afla mai multe despre: jiangsu suningcosmin olaroiutransfer 

viewscnt
Articole similare