Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Zlatan Ibrahimovic a plecat de la Manchester United. Unde va evolua suedezul!

OFICIAL | Zlatan Ibrahimovic a plecat de la Manchester United. Unde va evolua suedezul!galerie foto

Manchester United

Comentarii

Zlatan Ibrahimovic ar urma să semneze în această săptămână cu LA Galaxy. Atacantul de 36 de ani n-a mai jucat într-un meci oficial de pe 26 decembrie, contra lui Burnley.

UPDATE. Zlatan Ibrahimovuic a anunţat în mod oficial că a plecat de la Manchester United!

”Şi lucrurile bune au un sfârşit. După două sezoane la Manchester United este momentul să merg mai departe. Mulţumesc clubului, fanilor, echipei, antrenorului şi întreg staffului care au împărţit cu mine această perioadă din istoria mea”, a declarat Ibrahimovic pe Instagram.

United a confirmat şi ea despărţirea de Zlatan Ibrahimovic.

Aventura lui Ibrahimovic la Manchester United nu se încheie în cel mai fericit mod. Potrivit espn.co.uk, fostul internaţional suedez va face pasul în MLS, unde va semna cu LA Galaxy. Mutarea ar urma să fie anunţată în această săptămână, potrivit surse citate. Ibrahimovic mai are patru luni de contract cu Manchester United, dar Jose Mourinho şi-a dat acordul să plece încă de acum.

Zlatan Ibrahimovic a semnat cu Manchester United în vara lui 2016, când s-a despărţit de PSG. Primul sezon a fost excelent pentru atacantul suedez, dar s-a accidentat în primăvară, într-un meci cu Anderlecht, în Europa League. A avut nevoie de mai mult de şase luni de recuperare şi chiar s-a pus problema retragerii.

Însă Ibrahimovic şi-a revenit în toamnă şi United i-a oferit un nou contract care expiră în vara lui 2018. Dar jucătorul de 36 de ani n-a reuşit să-şi intre în ritm. Ultimul meci oficial în care a jucat a fost pe 26 decembrie, cu Burnley. A urmat apoi o nouă accidentare, dar au apărut informaţii că ar exista şi altfel de probleme în vestiarul lui United.

Adi Mutu a dezvăluit la Telekom Sport că relaţia lui Ibrahimovic cu Mourinho s-a deteriorat şi acesta ar fi motivul pentru care n-a mai fost folosit după ce şi-a rezolvat problemele medicale: ”Am informaţii că Ibra nu e lovit, s-a ”răcit” cu Mourinho”, a spus Mutu.

Afla mai multe despre: zlatan ibrahimovicmanchester unitedla galaxy 

viewscnt
Articole similare