Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oficialul FRF are aşteptări mari de la un club din Superligă. ”Au făcut paşi corecţi. O să fie presiune foarte mare pe ei” | EXCLUSIV

 Oficialul FRF are aşteptări mari de la un club din Superligă. ”Au făcut paşi corecţi. O să fie presiune foarte mare pe ei” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Rapid este campioana Superligii la capitolul transferuri până în acest moment al perioadei de mercato. Cătălin Cîrjan, Borja Valle, Oaidă, Iulian Cristea, Braun şi El Sawy sunt noile achiziţii ale giuleştenilor cu care echipa lui Adrian Mutu va ataca primele locuri în anul centenarului.

Rapid s-a mişcat bine în partidele amicale din Slovacia. Giuleştenii au remizat cu Dunajska Streda şi au învins-o pe Gyor. Rapid a terminat pe locul cinci în sezonul trecut din Superligă, iar odată cu noile transferuri, este clar că echipa lui Adrian Mutu se gândeşte să se lupte pentru un loc de cupă europeană, sau poate chiar pentru titlul de campioană.

Oficialul FRF are aşteptări mari de la un club din Superligă. ”Au făcut paşi corecţi. O să fie presiune foarte mare pe ei” 

Invitat în cadrul emisiunii ”Sport Report” de pe Orange Sport, Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, a lăudat progresul Rapidului din ultimele două sezoane, dar nu crede că gândul giuleştenilor trebuie să stea la titlul, ci mai degrabă la o participare în cupele europene.

”Este un meci amical. (n.r. cu Gyor) Trebuie să aşteptăm. După părerea meci au făcut paşi corecţi, paşi logici. E o creştere organică a clubului în general. O să fie o presiune foarte mare anul ăsta pentru că unii vor campionatul, deşi din punctul meu de vedere pasul următor este calificarea într-o cupă europeană, dar mi se pare că este un club care merge într-o direcţie bună. Sunt curios să văd fotbaliştii care au plecat de la FCSB cum se vor exprima la Rapid”, a spus Andrei Vochin la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbrapid 

viewscnt
Articole similare