Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oficiază meciuri din Champions League, dar nu a primit notă de trecere! Arbitrul român, făcut praf în direct. ”Este cel mai slab” | EXCLUSIV

Oficiază meciuri din Champions League, dar nu a primit notă de trecere! Arbitrul român, făcut praf în direct. ”Este cel mai slab” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Radu Petrescu a fost luat la ţintă de Bogdan Cosmescu, după meciul dintre Petrolul şi FCSB, încheiat la egalitate, scor 2-2. Comentatorul Orange Sport l-a desfiinţat pe ”centralul” din Bucureşti, despre care a spus că este unul dintre cei mai slabi arbitri din România.

Radu Petrescu a avut parte de un meci plin de evenimente la Ploieşti, iar arbitrajul său a fost contestat de ambele tabere. Mai întâi, ”găzarii” au susţinut că Dawa trebuia eliminat la intrarea cu care fundaşul FCSB-ului l-a scos din joc pe Sergiu Hanca, iar mai apoi au reclamat faptul că mingea de la golul marcat de Băluţă nu a depăşit în totalitate linia porţii.

De cealaltă parte, cei din tabăra vicecampioanei au tunat la adresa penalty-ului primit de Petrolul în minutele de prelungire, din care a rezultat golul egalizator al gazdelor.

Radu Petrescu nu este de Champions League în ochii lui Bogdan Cosmescu

Invitat în studioul Orange Sport, Bogdan Cosmescu l-a desfiinţat pe Radu Petrescu şi a invocat un meci din 2011 dintre Voinţa Sibiu şi CFR Cluj, la care ”centralul” a anulat un gol perfect valabil sibienilor.

În minutul 73 al meciului, Beto, portarul lui CFR, a căzut ca secerat, fără să fie atins, iar Voinţa a marcat. Cu toate acestea, Radu Petrescu a dictat fault, iar reuşita sibienilor nu a fost validată. CFR a câştigat acel meci cu 1-0.

”Radu Petrescu este unul dintre cei mai slabi arbitri pe care i-am văzut în viaţa mea, şi adevărul este că lupta este grea.  Nu o să uit toată viaţa mea faza aia cu Beto, la Voinţa Sibiu- CFR Cluj. Nu se poate aşa ceva. De atunci arăta ”calităţi deosebite”, a spus Bogdan Cosmescu.

  • În vârstă de 40 de ani, Radu Petrescu este arbitru FIFA din 2012. La mijlocul săptămânii trecute, românul a oficiat meciul dintre Lens şi PSV Eindhoven din grupele UEFA Champions League.

 

Afla mai multe despre: radu petrescuarbitrajuefa champions leaguebogdan cosmescu 

viewscnt
Articole similare