Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Amendat pentru că a agresat-o pe fosta iubită româncă, Alexander Zverev a răbufnit. ”Este o prostie”

Amendat pentru că a agresat-o pe fosta iubită româncă, Alexander Zverev a răbufnit. ”Este o prostie”

Tenis

Comentarii

Condamnat de tribunalul districtual din Berlin la o amendă de 450.000 de euro pentru violenţă domestică, decizie împotriva căreia a depus o contestaţie, tenismanul german Alexander Zverev a afirmat, miercuri, că este vorba de o grămadă de "prostii".

"Este o prostie. Orice persoană cu un IQ cât de cât decent va înţelege situaţia. Nu voi comenta mai mult, pentru că va exista o procedură", a spus el, după ce l-a învins pe francezul Ugo Humbert (locul 26) în turul al doilea al Masters 1000 de la Paris, cu 6-4, 6-7 (7/3), 7-6 (7-5), după 3 ore şi 29 de minute.

La cererea Parchetului din Berlin, tribunalul "a emis pe 2 octombrie un ordin penal împotriva jucătorului profesionist de tenis Alexander Zverev", suspectat de "lovire şi alte violenţe", potrivit unui comunicat de presă. "Zverev este acuzat că a abuzat fizic o femeie în timpul unei dispute la Berlin, în mai 2020, şi că i-a afectat sănătatea".

Instanţa nu a menţionat numele reclamantului. Cu toate acestea, într-un comunicat separat, apărătorii jucătorului au reacţionat la anunţul instanţei şi au citat numele Brendei Patea, fosta sa parteneră. Alexander Zverev "contestă acuzaţia şi s-a opus ordinului", a precizat instanţa, deschizând calea pentru o înfăţişare.

Firma de avocatură Schertz Bergmann, care îl reprezintă pe jucător, a precizat într-un comunicat postat pe X că faptele descrise de  Patea "şi care sunt singurele care stau la baza ordinului au fost deja respinse de un raport medical".

Afla mai multe despre: alexander zverevtenisbrenda patea 

viewscnt
Articole similare