Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Oli mi-a zis”. Informaţia pe care Mihai Stoica a primit-o de la fostul antrenor al FCSB-ului şi a dezvăluit-o: ”Nimeni nu l-a crezut” | EXCLUSIV

”Oli mi-a zis”. Informaţia pe care Mihai Stoica a primit-o de la fostul antrenor al FCSB-ului şi a dezvăluit-o: ”Nimeni nu l-a crezut” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Mihai Stoica (58 de ani) a vorbit despre unul dintre jucătorii importanţi din naţionala României, naţională ce are şansa de a termina grupa preliminară din care face parte pe locul 1 şi să fie în urna a doua la EURO 2024.

România joacă în această seară cu Elveţia, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, în ultima etapă a preliminariilor EURO 2024.

Tricolorii au nevoie de cel puţin un punct pentru a termina calificările pe primul loc, chiar peste adversara de astăzi.

După ce Basarab Panduru a dezbătut echipa de start aleasă de selecţionerul Edi Iordănescu, celălalt analist din studioul Orange Sport, Mihai Stoica, a vorbit despre unul dintre titulari din acest meci.

Denis Alibec este atacantul pe care mizează selecţionerul în duelul cu Elveţia. George Puşcaş, marcator în meciul cu Israel, care a trimis România la EURO 2024, a fost lăsat pe bancă.

”Moartea pasiunii. Nu te poţi uita”

Iar una dintre temele de discuţie în cazul lui Alibec a fost şi transferul său în zona arabă, la Muaither SC, formaţie din Qatar.

Astfel, expertul Orange Sport a comparat nivelul campionatului qatarez cu cel din Arabia Saudită, despre care a dezvăluit ce a anticipat la un moment dat Cosmin Olăroiu.

Anume faptul că liga saudită va ajunge noul ”El Dorado” din lumea fotbalului, campionatul care ademeneşte din cel în ce mai mulţi jucători de cel mai înalt nivel.

”Ai văzut meciuri? Moartea pasiunii. Nu te poţi uita. Înainte mergeau doar cei în vârstă şi brazilienii de care nu auzise nimeni. Iar acum jucători ca, uite, Henderson, căpitanul lui liverpool, care s-a dus în Arabia şi e titular în naţionala Angliei din Arabia.

Oli (n.r. Cosmin Olăroiu) mi-a zis că Premier League se mută în Arabia Saudită. Nimeni nu l-a crezut. Niciodată nu vine cineva de la un milion şi ceva de euro la câteva sute de mii”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Echipa de start a României pentru meciul cu Elveţia: Moldovan - Raţiu, Drăguşin, Burcă, Bancu - M. Marin, Stanciu, Cicâldău - Coman, Alibec, Moruţan

La Muaither, Alibec a adunat opt meciuri şi a reuşit două goluri şi o pasă decisivă. Iar la echipa naţională, a jucat în 33 de partide şi a marcat patru goluri.

Afla mai multe despre: echipa nationaladenis alibeccosmin olaroiumihai stoicaromania 

viewscnt
Articole similare