Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, discurs dur după calificarea la EURO. Cuvintele care-i trezesc la realitate pe tricolori: "Nu e o mare realizare, sunt alţii mai slabi ca noi"

Panduru, discurs dur după calificarea la EURO. Cuvintele care-i trezesc la realitate pe tricolori: "Nu e o mare realizare, sunt alţii mai slabi ca noi"

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României a obţinut calificarea la un turneu final, după o pauză de opt ani, în urma victoriei, scor 2-1, cu Israel. Deşi tricolorii şi-au asigurat biletele pentru EURO 2024, Basarab Panduru n-a fost chiar impresionat de performanţa echipei lui Edward Iordănescu.

"Eu mă aşteptam la această calificare, nu mi se pare aşa mare realizare, sunt alţii mai slabi ca noi. Trebuie să-i felicităm pe jucători, dar altceva ce să mai spun? N-am ce să mai spun. N-am mai fost de opt ani pe acolo pe la un turneu final.

Ne recomandau mai multe să fim la EURO faţă de Kosovo sau Belarus. Ne recomandau jucătorii şi selecţionerul. Nu vreau să discut despre meciuri, pentru că, dacă le luăm din nou la puricat, mai las pe drum nişte laude. Nu mai contează asta acum.

Pentru ce să ne lăudăm acum că mergem la EURO? Aşa am zis şi în 2016. Dacă urmează şi o calificare la Mondial, da, poţi spune că s-au schimbat lucrurile în bine, altfel nu e relevantă această calificare" , a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

Naţionala de fotbal a României s-a calificat la EURO 2024, după ce a învins echipa Israelului cu scorul de 2-1 (1-1), sâmbătă seara, pe Pancho Arena din Felcsut (Ungaria), în penultimul său meci din Grupa I a preliminariilor.

România, care avea nevoie de un punct pentru a se califica, va fi pentru a şasea oară la turneul final al Campionatului European, după ediţiile din 1984, 1996, 2000, 2008 şi 2016.

Afla mai multe despre: romaniaisraeloanduru 

viewscnt
Articole similare