Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olimpiu Moruţan, pus în gardă înainte de plecarea la Galatasaray: "Va fi comparat cu Hagi. Răbdarea lor e la fel de puţină!" | EXCLUSIV

Olimpiu Moruţan, pus în gardă înainte de plecarea la Galatasaray: "Va fi comparat cu Hagi. Răbdarea lor e la fel de puţină!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat la Telekom Sport, Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu la FRF, a comentat transferul lui Olimpiu Moruţan (21 de ani) de la FCSB la Galatasaray, care "99% e rezolvat" şi jucătorul va semna, după cum a anunţat Gigi Becali. Vochin e de părere că dacă Moruţan nu va reuşi să aibă impact imediat în joc atunci nu va avea viaţă lungă în Turcia.

Olimpiu Moruţan, pus în gardă înainte de plecarea la Galatasaray: "Va fi comparat cu Hagi. Răbdarea lor e la fel de puţină!"

Andrei Vochin a vorbit despre plecarea lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray şi a spus că, în ciuda faptului că seamănă cu Gică Hagi în joc, turcii nu vor avea răbdare dacă nu va marca repede. Vochin e sigur că turcii îl vor compara pe Moruţan cu "Regele" Hagi, care a făcut istorie în tricoul formaţiei "CimBom".

"Aş îndrăzni să spun că, pe de-o parte, un club ca Galatasaray va reacţiona pozitiv în momentul în care Moruţan va avea cursele lui, va scoate din joc... Va fi comparat imediat cu Hagi pentru plecarea aia de pe loc. Dar dacă nu va marca, nu va oferi pase de gol... Răbdarea lor e la fel de puţină precum a noastră. Cât de român o fi şi cât o semăna cu Hagi în joc, dacă nu va reuşi să dea goluri repede nu cred că va avea viaţa lungă", a spus Andrei Vochin, la Telekom Sport.

Gigi Becali a anunţat plecarea lui Moruţan la Galatasaray

Olimpiu Moruţan va pleca de la FCSB după patru meciuri de la începutul noului sezon, chiar şi dacă roş-albaştri au ratat calificarea mai departe în Conference Leaue. După ce negocierile s-au purtat pe durata a mai multor săptămâni, iar suma de transfer va fi cuprinsă între 8 şi 10 milioane de euro. Becali a spus că transferul e "99% rezolvat". "Cu Moruţan 99% este rezolvat, semnează cu Galatasaray", a spus Gigi Becali, conform sport.ro.

  • 2,8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Olimpiu Moruţan în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: morutangalatasarayvochinhagi 

viewscnt
Articole similare