Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Opriţa şi-a prelungit contractul cu Steaua şi vrea transferuri: "Acolo suferim!". Planurile de viitor ale echipei

Opriţa şi-a prelungit contractul cu Steaua şi vrea transferuri: "Acolo suferim!". Planurile de viitor ale echipei

Steaua

Comentarii

Daniel Opriţa (39 de ani), antrenorul Stelei, a vorbit imediat după ce a semnat noul contract cu clubul din Ghencea şi a anunţat ce urmează pentru echipă în perioada următoare.

Daniel Opriţa vrea transferuri şi a anunţat planurile echipei din viitorul apropiat: "Acolo suferim!"

Steaua a anunţat oficial, joi, prelungirea contractului lui Daniel Opriţa şi a staff-ului său tehnic pe încă doi ani, până în 2023. "Militarii" au organizat o conferinţă de presă, în care Opriţa a vorbit despre planurile de viitor apropiat ale echipei şi a anunţat că mai vrea jucători, mai ales pentru regula de vârstă.

Steliştii vor pleca în cantonament pe 28 iunie: "În perioada următoare ne vom antrena la baza din Ghencea, până în data de 28, când vom intra în cantonament. Vom face antrenament în Ghencea, vom juca şase meciuri amicale, patru le avem deja stabilite. Sper să le rezolvăm şi pe celelalte. Lotul... Sper să realizez transferurile pe care le doresc. Trebuie să găsesc juniori, 2003, pentru că acolo ducem lipsă. Sper să reuşesc să definitivez lotul până în 28", a spus Daniel Opriţa, la conferinţa de presă.

Daniel Opriţa şi-a îndeplinit obiectivele în ambele sezoane, promovând succesiv din liga a IV-a până în liga a II-a. A strâns 36 de partide pe bancă tehnică a formaţiei, cu 33 victorii şi 3 remize, golaveraj 204 – 13.

Afla mai multe despre: opritareactiesteaua 

viewscnt
Articole similare