Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la echipă! Triplul campion cu FCSB, lăsat pe drumuri. Reacţie oficială: "Suntem deja prea mulţi în lot"

OUT de la echipă! Triplul campion cu FCSB, lăsat pe drumuri. Reacţie oficială: "Suntem deja prea mulţi în lot"

Superliga

Comentarii

Fotbalistul lui FCSB, Adi Popa, nu va mai obţine un nou contract din partea lui Reading, notează presa din Anglia. Astfel, Gigi Becali va avea ocazia să întărească lotul vicecampioanei României cu un fotbalist liber de contract şi care a cucerit trei titluri de campion.

La finalul lunii iunie, Adrian Popa va avea de luat o decizie importantă în privinţa carierei sale. La 31 de ani, fotbalistul va rămâne liber de contract şi va fi nevoit să se gândească la viitorul său în fotbal. 

Adi Popa nu va fi păstrat de Reading după împrumutul la FCSB

“Motoreta” ar mai urma să revină la Reading, doar pentru a semna ultimele acte cu englezii. Vineri, Getreading.co.uk a publicat o declaraţie a antrenorului Mark Bowen, iar sursa citată a mai susţinut că Adi Popa se află pe lista fotbaliştilor cărora le expiră contractele şi cărora nu li se va mai propune prelungirea înţelegerilor.

În plus, Mark Bowen doreşte să restrângă numeric lotul: “Aş vrea să pot spune că avem un plan cu lotul pentru sezonul următor, dar avem foarte mulţi fotbalişti cărora le expiră contractele şi care revin după împrumuturi şi nu ştim ce se va întâmpla cu ei. Ne gândim la ce vom face, dar în acest moment e greu să lămurim anumite lucruri. Unor fotbalişti ne expriă contractele şi, chiar dacă ţi-ai dori să-i păstrezi, ar trebui să te gândeşti dacă vor accepta noile contracte.

De exemplu, noi deja antrenăm 24 de jucători şi deja sunt prea mulţi. Chiar dacă am face un joc la antrenament e 11 contract 11, tot ar mai rămâne doi dintre ei pe tuşă şi nu e în regulă. Trebuie să ne gândim la lot”, a declarat antrenorul lui Reading, Mark Bowen.

Dintre fotbaliştii cărora le expiră înţelegerile în vară, doar Miazga, Pele, Ayub Masika şi Lucas Boye au şanse, în continuare, să rămână la Reading, notează sursa citată.

În acest moment, cu George Puşcaş în atac, Reading ocupă locul 14 în Championship, după 37 de etape, cu nouă etape înainte de finalul campionatului.

Continuă Adi Popa la FCSB? Fotbalistul poate fi o variantă utilă pentru Gigi Becali

Fotbalistul cu trei titluri ale României, toate cucerite cu FCSB, a fost aproape de plecare în iarnă, atunci când Gigi Becali şi-ar fi dorit să-l trimită la FC Voluntari. Totuşi, atacantul lateral a refuzat şi a luptat pentru locul său în lotul lui Bogdan Argeş Vintilă.

Începând din vară, FCSB i-ar putea oferi un contract, după ce Adi Popa şi-a dovedit utilitatea, cel puţin în meciurile din Liga 1 şi Cupa României. În plus, Gigi Becali i-ar fi găsit şi un alt post la FCSB. 

Transferat în iarna lui 2017 de la FCSB, în schimbul sumei de 600 de mii de euro, Adi Popa a prins doar 17 meciuri la Reading şi a marcat un singur gol, astfel că englezii au preferat să-l împrumute pe mijlocaşul de 31 de ani la diferite echipe din fotbalul internaţional, precum Al Taawon, Ludogoreţ sau FCSB.

  • 800 de mii de euro este cota lui Adi Popa, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 2 goluri şi 2 pase decisive a reuşit Adi Popa în cele 17 meciuri jucate în acest sezon pentru FCSB

 

Afla mai multe despre: adrian popafcsbgigi becaliadi popaadi popa readingadi popa transfer fcsbtransferuri fcsb,  

viewscnt
Articole similare